Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > februari 2019 > In opmars naar het Meevaar-weekend

In opmars naar het Meevaar-weekend

10-2-2019

In het weekend van 15 & 16 juni organiseert Welkom op het water samen met partners de eerste editie van het Meevaar-weekend. Tijdens dit weekend worden booteigenaren, watersportondernemers en -verenigingen gevraagd om eens iemand het water op te nemen die nog nooit heeft gevaren.

Het recreëren en sporten op het water is namelijk voor iedereen, maar een groot deel van de Nederlandse bevolking vindt nog geen toegang tot het water. De drempel is te hoog en het is aan de sector om die te verlagen. Activiteiten op en aan het water spelen namelijk goed in op de maatschappelijke trends en wat mensen in deze tijd zoeken: het water geeft ontspanning en rust, watersport brengt je in beweging en watersport creëert sociale aangelegenheden. Er staat een grote potentiële doelgroep klaar, maar die moet nog wel bereikt worden.

Het is tijd om uw voordeur te openen! De stuurgroep hoopt als collectief de watersport en -recreatie tijdens dit weekend optimaal onder de aandacht te brengen. Neemt u tijdens het Meevaar-weekend iemand mee het water op, organiseert u al een evenement of heeft u een mooie aanbieding? Sluit dan aan bij het initiatief van Welkom op het water. Heeft u hulp nodig om bijvoorbeeld uw ligplaatshouders of omgeving te enthousiasmeren om mee te doen? Neem contact op met Tessa den Hartog via t.den.hartog@hiswa.nl.