Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > februari 2019 > HISWA Vereniging verwelkomt 6 nieuwe leden

HISWA Vereniging verwelkomt 6 nieuwe leden

7-2-2019

Per 5 februari 2019 zijn er 6 nieuwe leden aangesloten bij HISWA Vereniging. Van harte welkom bij de vereniging!

Jachtmakelaardij Friesland - www.schepenkring.nl

Jachtmakelaardij Friesland (onderdeel van Schepenkring) is sinds 2004 gevestigd in Warten, op het terrein van St. Jachthaven Warten. Hier heeft de jachtmakelaar een eigen verkoopsteiger met meer dan 50 jachten in de lengte van 6 tot 15 meter.

Jachtmakelaardij Lelystad BV - www.schepenkring.nl

Jachtmakelaardij Lelystad (onderdeel van Schepenkring) is sinds 1988 gevestigd in Lelystad en sinds 2013 op de DEKO MArina in de Parkhaven. De jachtmakelaar heeft een eigen verkoopsteiger met meer dan 50 zeiljachten in de lengte van 9 tot 16 meter.

Scheepswerf De Breedendam - TROMP BV - www.winterstallingloosdrecht.nl

Naast 160 overdekte winterstallingplaatsen heeft Scheepswerf De Breedendam onder de naam Winterstalling Loosdrecht ook faciliteiten op het gebied van onderhoud. Denk aan een timmerwerkplaats, technische serviceafdeling en geconditioneerde lakstraat.


Lemmer Yachting - www.lemmeryachting.nl

Jachtbemiddeling, jachtmakelaar, jachtservice, jachtstralen, jachtschilder en alle vormen van winterstalling. Lemmer Yachting voorziet in al deze zaken. Daarnaast bieden zij transport voor boten aan.

Soel Yachts - www.soelyachts.com

Als architect / ontwerper biedt Soel Yachts een duurzaam alternatief voor kustwatertransport. De integraal ontworpen boten komen voort uit de passie voor zeilen en de missie om brandstofkosten, lawaai, geur en uitlaatgassen te elimineren.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen - www.expertpleziervaart.nl

Van Baars Expert Pleziervaartuigen is gecertificeerd registerexpert. Aankoopinspecties, contra expertise, ultrasone vlakmetingen, osmose onderzoeken en deelinspecties. Deze zaken zijn een greep uit de diensten.