Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > februari 2018 > In 't zoeklicht: Jeroen van den Heuvel

In 't zoeklicht: Jeroen van den Heuvel

22-2-2018

"Manager afdeling Handel is een van mijn functies binnen HISWA Vereniging. Binnen deze functie werk ik aan belangenbehartiging en productontwikkeling voor handelsbedrijven in de watersport, zoals importeurs, groothandelaren en detailhandelaren. Daarnaast ben ik hoofd van de ledenservice. Als hoofd ledenservice co├Ârdineer ik de producten en diensten die we als vereniging de leden aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de algemene voorwaarden. Ook ben ik specialist voor milieu, arbo, en techniek. Daarom zet ik mij in voor de belangenbehartiging rondom milieuzaken, arbeidsomstandigheden en technische zaken.


Het werk dat ik doe is heel divers en elke keer een uitdaging. Ik vind het daarbij vooral leuk om te schakelen op de verschillende niveaus. De rode draad van mijn werk is dat ik aan het vertalen ben, van ingewikkelde wetgeving naar hapklare teksten voor de leden. En ook andersom; bevindingen van bedrijven vertalen naar ambtelijke teksten voor de lobby.


Als vereniging hebben we verschillende grote projecten achter de rug waar ik echt trots op ben. Bijvoorbeeld de HISWA Alert, een wetregelgeving managementsysteem dat ontwikkeld is binnen HISWA en later ook door het Ministerie van Economische Zaken landelijk is uitgerold.


Geboren op een watersportbedrijf in Dordrecht, ben ik van jongs af aan verbonden met de branche. Mijn vader was ooit lid van het bestuur van HISWA. Ik heb een tijdje op de koopvaardij gevaren en later ben ik weer teruggekomen in de watersport. In mijn vrije tijd vind  ikhet lekker om te zeilen. Ik heb een kajuitzeilboot en ga daar graag mee het water op."