Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > december 2018 > Starten met duurzame inzetbaarheid

Starten met duurzame inzetbaarheid

11-12-2018

Heeft u medewerkers in dienst die ouder worden of lichamelijke klachten hebben? Het Sociaal Fonds HISWA wil ondernemers graag helpen bij het thema duurzame inzetbaarheid. Uw bedrijf en uw medewerkers krijgen een aanbod van trainingen en begeleiding die aansluiten op de gesignaleerde verbeterpunten. Bedrijven die de HISWA-cao volgen, kunnen deelnemen. U kunt zich nu aanmelden.


Het project start met een digitaal uitgevoerd anoniem onderzoek onder de medewerkers. De motivatie, werksfeer, samenwerking, veiligheid, motivatie en ontwikkelmogelijkheden worden gepeild. De resultaten worden teruggekoppeld aan de ondernemer. Vervolgens is er een startbijeenkomst met meerdere ondernemers. De opgedane kennis wordt anoniem gedeeld met de andere deelnemende bedrijven. De ondernemers bepalen op basis daarvan hoe het programma voor hun medewerkers eruit komt te zien. Er volgt een afgestemd aanbod van trainingen, workshops en persoonlijk advies.


De kosten van het project neemt het fonds voor haar rekening. Van de deelnemers wordt een actieve bijdrage verwacht.


Aanmelden

Bedrijven die de HISWA-cao volgen en interesse hebben om om deel te nemen, kunnen contact opnemen met HISWA Suppliers Zuurzoet HR Advisering, Natalie van Rooy (06 – 148 983 88) of Endurance, Rob Versteeg (06 – 539 775 08).