Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Archief > april 2019 > Tweede spreker HISWA Ledendag bekend

Tweede spreker HISWA Ledendag bekend

9-4-2019

Sinds enkele jaren organiseert HISWA Vereniging eens per jaar voor haar leden een grote landelijke bijeenkomst. Inspirerende sprekers vullen het programma. Niet alleen de welbekende Simeon Tienpont komt spreken, maar ook Martin van Kranenburg, expert op het gebied van conversieoptimalisatie, online marketing en neuromarketing. De HISWA Ledendag vindt plaats op 21 mei a.s. bij IVA Driebergen. Kom jij ook vanaf 13.00 uur luisteren naar deze inspirerende sprekers?


Het thema van de bijeenkomst is 'Ondernemen is topsport'. Hierbij wordt gewezen op de capaciteiten die een watersportondernemer allemaal in huis moet hebben om goed te kunnen presteren en waarbij veel raakvlakken zijn met de topsport. Doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, hard werken en jezelf willen overtreffen zijn eigenschappen waar Volvo Ocean zeiler Simeon Tienpont veel over kan vertellen. Als hoofdspreker neemt hij ons dan ook mee in de wereld van de races, waarbij deelname aan de America’s Cup een nieuw belangrijk hoogtepunt lijkt te worden.


De tweede spreker is een expert op het gebied van conversieoptimalisatie, online marketing en neuromarketing. Martin van Kranenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites en stond aan de wieg van de bekende reissites D-Reizen en Micazu. Martin is een veel gevraagd spreker en docent bij onder andere Beeckestijn en Emerce. Hij neemt ons mee in hoe je door de kracht van een sterk merk van zoekers, boekers kan maken,.


Vanuit HISWA is er aandacht voor het laatste nieuws rondom de campagne Welkom op het Water en de stand van zaken met betrekking tot de fusie met RECRON.

Deelname aan de HISWA Ledendag is gratis en exclusief voor HISWA-leden. Aanvang is vanaf 13.00 bij IVA Driebergen. Aan het einde van de dag is er een borrel met aansluitend een buffet.

Aanmelden kan hier!