Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Standbemanning Vakantiebeurs gezocht!

Standbemanning Vakantiebeurs gezocht!

22-12-2017

Van 9 t/m 14 januari staat de campagne Welkom op het water op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Met een stand van maar liefst 160 m2 zetten we hier de watersport en -recreatie in de spotlights en zorgen we voor een geweldige zichtbaarheid van de drie onderdelen Leren varen, Zelf varen en Meevaren.


Bemanning

Voor de Vakantiebeurs geven wij leden de kans om zich aan te melden als standbemanning. Er is met name nog plaats bij het onderdeel Zelf Varen voor enkele boot- / jachtverhuurders.


De Vakantiebeurs is open voor consumenten van woensdag tot en met zondag, met een avondopenstelling op zaterdag (tot 22:00 uur). Er komen in zes dagen zo’n 100.000 mensen, dus genoeg potentiële watersporters om ons enthousiasme op over te brengen!


De campagne op de beurs

Welkom op het water is een campagne die in januari haar derde jaar in gaat. Ze heeft de afgelopen twee jaar goede resultaten laten zien en de Vakantiebeurs is een nieuwe stap. Tijdens de beurs delen we de verschillende aspecten van de watersport, maar vooral de eigen expertise en enthousiasme.


De stand heeft, gebaseerd op de eerder genoemde thema's, drie ‘eilanden' met daarbij een televisie waarop de verschillende video's van de campagne per onderwerp te zien zullen zijn, een iPad-zuil waarop mensen de watersportcheck kunnen doen en een tafel waaraan mensen meer informatie kunnen krijgen. Het is de bedoeling de watersport en -recreatie in het algemeen te promoten. Natuurlijk kunt u, als u op de stand staat, uw bedrijf als voorbeeld gebruiken voor hoeveel leuke dingen er zijn om te doen! Hierbij kunt u uw eigen folders neerleggen wanneer u de stand bemant. Tevens kunt u uw eigen bedrijfskleding dragen.

Flyers en campagnemateriaal is al aanwezig. Net als een Sturdy van Linssen (die iedereen van verre ziet liggen), een fotosloep, een kinderactiviteit en natuurlijk verschillende bootjes en funsports-attributen.


Aanmelden

Wilt u een dag de stand helpen bemannen? Laat het snel weten. Meld u aan bij Tessa den Hartog via t.den.hartog@hiswa.nl


Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag