Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > RI&E Workshop opnieuw van start

RI&E Workshop opnieuw van start

25-1-2018

In Amsterdam organiseerde HISWA Vereniging in samenwerking met Perspectief opnieuw een Workshop RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie). De workshop vond plaats op 24 januari bij HISWA Vereniging. Hier gingen tien ondernemers aan de slag met het nieuwe digitale instrument dat HISWA Vereniging en Perspectief hebben ontwikkeld. In de workshop maken de deelnemers een start met het invullen van dit digitale instrument.


De eerste reactie van ondernemers bij het woord RI&E zijn: “O nee…, hoop werk…, veel administratie…, en gedoe!” De tweede reactie van ondernemers is “Je denkt dat je het in je bedrijf goed voor elkaar hebt, maar de RI&E is een middel dat je helpt om zaken beter voor elkaar te krijgen.”

Henk Meijer gaf uitleg over de Arbowetgeving: Waarom moet je een RI&E invullen? Wat moet er in een RI&E? Hoe kun je aan de slag met de digitale RI&E van HISWA.


De aanwezige ondernemers stelden veel vragen. Er werden pittige en leerzame discussies gevoerd door de ondernemers. Zij droegen allerlei voorbeelden aan uit de praktijk van het bedrijf en stelden veel vragen.


Daarna gingen de ondernemers zelf actief aan de slag met het digitale instrument en maakten zij een begin met het invullen van de eerste modulen uit de RI&E voor hun bedrijf.

De eerstvolgende workshop wordt georganiseerd in Heerenveen op 14 februari.

U kunt zich aanmelden bij HISWA Vereniging, Carlijn de Koning, management assistente, via c.de.koning@hiswa.nl.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag