Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Reminder: Forum Europa Seminar Horizon 2020

Reminder: Forum Europa Seminar Horizon 2020

11-6-2019

Ben jij actief op het gebied van technologische ontwikkeling, innovatie of onderzoek en wil je de (internationale) concurrentiepositie van jouw bedrijf versterken? Kom dan op woensdag 18 juni naar het jaarlijkse seminar Forum Europa in Harderwijk. Daar kom je alles te weten over de kansen die het Europese subsidieprogramma Horizon 2020 jouw bedrijf kan bieden.


Horizon 2020 is met bijna 80 miljard euro het meest omvangrijke innovatie- en onderzoeksprogramma van Europa. Het programma biedt kansen voor iedere organisatie of onderneming die actief is op het gebied van technologische ontwikkeling, innovatie of onderzoek en richt zich met name op internationale samenwerking. Maar Horizon 2020 biedt ook volop kansen voor Nederlandse maritieme bedrijven.


Speciale aandacht voor mkb

Door gebruik te maken van de subsidiemogelijkheden krijgen deelnemers toegang tot internationale kennisnetwerken. Zo ontstaat een krachtenbundeling waardoor innovatieve onderzoeken en ontwikkelingen versneld worden. Deelnemende bedrijven krijgen een kennisimpuls waar ze jaren lang profijt van hebben. Binnen Horizon 2020 is nadrukkelijk aandacht voor mkb-bedrijven, met subsidieregelingen die specifiek voor het mkb zijn opgezet.


Bekijk hier het hele programma.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag