Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Ondernemers gezocht die meepraten over innovatie toeristische sector in Zeeland

Ondernemers gezocht die meepraten over innovatie toeristische sector in Zeeland

25-1-2018

In het kader van Campus Zeeland, organiseert Toeristisch Ondernemend Zeeland (TOZ) in samenwerking met Impuls & Kenniscentrum Kusttoerisme de bijeenkomsten Kennis- en Innovatienetwerk in de Toeristische sector. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 1 februari 2018 van 10.30 tot 14.30 uur in Vlissingen. Watersportondernemers die mee willen praten worden van harte uitgenodigd om te participeren. 


TOZ organiseert in 2018 met Impuls Zeeland en Kenniscentrum Kusttoerisme een viertal bijeenkomsten om met de toeristische sector in gesprek te gaan over innovatie en de toekomst van de sector in Zeeland. Deze bijeenkomsten vinden plaats in het kader van Campus Zeeland met als doel om robuuste samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en kennisinstellingen te realiseren. In april en juni volgen twee verdiepingssessies en in oktober een afsluitende bijeenkomst waarin een (actie)programma wordt vastgesteld voor de komende jaren. 


Praat u mee?

Aanmelden kan via Gerdina Krijger, regiomanager bij HISWA Vereniging, via telefoon 020 - 705 14 22 of e-mail g.krijger@hiswa.nl.


Bedoeling is dat er per branche drie ondernemers worden uitgenodigd. 


Naast TOZ en bedrijven per branche zal ook provincie Zeeland (gedeputeerde en ambtenaar) aanwezig zijn, en mogelijk een vertegenwoordiger namens de gemeenten.


TOZ is hét overkoepelende platform van het bedrijfsleven, met daarin de brancheorganisaties (HISWA, Koninklijke Horeca Nederland, Recron, VeKaBo en BZW). Impuls, Kenniscentrum Kusttoerisme en VVV Zeeland zijn adviseur van TOZ, en vormen gezamenlijk de Toeristische Uitvoeringsalliantie (TUA). TOZ werkt samen met provincie, gemeenten en TUA aan de inhoudelijke strategie voor toerisme in Zeeland. Deze strategie wordt gedragen door alle branches en organisaties die actief zijn op het gebied van recreatie & toerisme, en overstijgt het branchebelang.


Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag