Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Nieuwe functionaliteiten boekingsmodule zeilscholen

Nieuwe functionaliteiten boekingsmodule zeilscholen

30-11-2017

Meerdere zeilscholen hebben ook dit jaar de HISWA boekingsmodule voor zeil- en vaarscholen doorontwikkeld. De klant kan hier snel en veilig zijn gewenste cursus zoeken, boeken én betalen. Het is een realtime boekingssysteem met een complete backoffice. Het grote voordeel is dat het ontwikkeld is door de zeilscholen zelf en daarmee super gebruiksvriendelijk voor zowel de klant als de zeilscholen zelf. 

 

Doorontwikkeling

Het invoeren van zeilschoolgegevens is eenvoudig in te stellen en er is zelfs een automatische koppeling met de boekhouding mogelijk. Toch is een systeem nooit klaar. Nieuwe functionaliteiten voor dit jaar zijn ondermeer een kortingmodule, het omboeken van de cursist en een handig overzicht van de boekingshistorie.

 

Kosten

De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden en afhankelijk van je wensen opgesplitst in een drietal verschillende pakketten. De jaarlijkse fee bedraagt 750 euro voor o.a. opslag op een veilige server. Het goedkoopste pakket kost 1250 euro en hiervoor krijg je de basis boekingsmodule met dashboard. Wil je meer functionaliteiten zoals betalen, kortingmodules etc. dan kun je kiezen voor een zilveren of gouden pakket. Wil je eens kijken hoe de boekingsmodule er aan de voorkant uitziet surf dan naar een voorbeeld van Aquavitesse.

De backend met voorbeeldschermen inclusief tariefstelling kun je hier bekijken.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de HISWA zeilscholen boekingsmodule contact op met HISWA of één van de deelnemende zeilscholen:

Stijn Boode, T 06-30006062 of E s.boode@hiswa.nl

Jan Ybema, T 06-53836455 of E j.ybema@hiswa.nl

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag