Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Meld uw arrangement aan voor de Vakantiebeurs 2018

Meld uw arrangement aan voor de Vakantiebeurs 2018

20-12-2017

De Welkom op het water-campagne is groots aanwezig op de Vakantiebeurs 2018 van 9 t/m 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. We hebben daar een stand van maar liefst 160 m2 en bieden de bezoekers een overzicht van wat er allemaal te doen is in, op en rond het water in Nederland. Onder andere kunnen vakantiezoekers een kijkje nemen op de Linssen Sturdy, ervaren hoe het is om in een sloep te zitten en natuurlijk ontdekken welke watersport bij hen past.

Met al deze activiteiten bereiken we op de Vakantiebeurs met Welkom op het water nieuwe watersporters en ex-watersporters die graag weer het water op gaan, één van de doelstellingen van de campagne. 

Arrangementen

Op de Vakantiebeurs bieden we arrangementen aan voor bezoekers (ongeveer 100.000) om ze kennis te laten maken met watersport en -recreatie. Deze arrangementen staan natuurlijk in de spotlight tijdens de beurs en zijn tot (minimaal) 1 februari online te vinden op welkomophetwater.nl. Wilt u een arrangement aanleveren dat minimaal geldig is tot en met 1 februari, mail dan dit aanmeldformulier met duidelijke foto (geen logo) naar communicatie@hiswa.nl. We ontvangen dit arrangement graag voor 2 januari 2018.

Ga naar het MS Word-bestandaanmeldformulier.

Prijzen

Ook willen wij graag onder de deelnemers aan de watersportcheck prijzen verloten. Heeft u een leuke prijs die u wilt verloten? Dan horen wij graag van u via communicatie@hiswa.nl. Wilt u in de mail vermelden wat de prijs is, welke waarde de prijs heeft en in welke plaats(en) de prijs verzilverd kan worden?

We zien graag de arrangementen tegemoet. En zien u natuurlijk graag op de Vakdag op 9 januari met de aansluitende ledenborrel op de stand van Welkom op het water.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag