Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Internationale ambities: gebruik de subsidieregeling DHI

Internationale ambities: gebruik de subsidieregeling DHI

25-1-2018

Heeft u internationale ambities en interesse in buitenlandse markten? Wilt u in het buitenland een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Of wilt u mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Dan is de subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) misschien interessant voor u.

Met deze regeling stimuleert het ministerie van Buitenlandse Zaken dat meer Nederlandse ondernemingen succesvol internationaal zakendoen in ontwikkelde landen, in opkomende markten en in ontwikkelingslanden. In ontwikkelingslanden draagt het ministerie hiermee positief bij aan duurzame lokale ontwikkeling.


Nederlandse mkb-ondernemingen

DHI richt zich op Nederlandse mkb-ondernemingen met internationale ambitie en interesse in buitenlandse markten. Met de mkb-toets kunt u zien of u een mkb-ondernemer bent.


De DHI-regeling is een tenderprogramma. Tijdens een tenderronde kunt u een aanvraag indienen. De eerste tender van 2018 opent op 1 februari 2018. De sluitingsdatum is 29 maart 2018 om 15.00 uur.


Vul uw aanvraag in

Het aanvraagproces bestaat uit een aantal stappen. Kijk hier voor meer informatie en om uw aanvraag in te vullen.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag