Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Innovatievouchers van 6000 euro beschikbaar

Innovatievouchers van 6000 euro beschikbaar

13-12-2017

ln Overijssel werken enthousiaste ondernemers en andere organisaties in een groeiende vrijetijdssector. Ruim elf procent van alle banen in Overijssel heeft een relatie met toerisme. Om als ondernemers in Overijssel voorop te blijven lopen heeft Gastvrij Overijssel een praktisch innovatieprogramma voor u opgezet. U kunt daarbij gebruik maken van hoogwaardige workshops maar ook van een innovatievoucher t.w.v. 6000 euro waarmee u uw eigen bedrijf kunt versterken. Het project wordt uitgevoerd door HISWA, RECRON, KHN en Marketing-Oost in nauwe samenwerking met de partners van Gastvrij Overijssel zodat u te maken heeft met kenners in de recreatiewereld. Let op: voor het topprogramma is plaats voor maximaal 125 ondernemers.

Wat gaan we doen?
Om de internationale concurrentiepositie voor de gastvrijheidseconomie in Overijssel te versterken, kunnen toeristische ondernemers in Overijssel gebruikmaken van een innovatieplan dat loopt tot 2020. Het initiatief bestaat onder andere uit:
· Meerdere workshops en regiobijeenkomsten met topsprekers
· 125 innovatiescans
· 125 bedrijfsvouchers ter waarde van 6000 euro
· Innovatietours bij top recreatiebedrijven
· Enkele recreatiecongressen

De innovatiescan
Als ondernemer wilt u weten waar u staat. Ondernemers met innovatie ambitie starten daarom met een innovatiescan waarmee uw recreatiebedrijf wordt doorgelicht. De scan wordt uitgevoerd door HISWA, RECRON of KHN zodat u met mensen aan tafel komt te zitten die de sector goed kennen. Het gaat om eerlijk in de spiegel te kijken en te komen tot een goed onderbouwde meerjarenstrategie. U kunt zich vervolgens inschrijven voor een innovatievoucher waarmee u uw innovatieplannen snel in gang kunt zetten.

Innovatievoucher t.w.v. 6000 euro

Er is een innovatievoucher van 6000 euro beschikbaar voor recreatieondernemers met ambitie. Het gaat om bedrijven die toeristen trekken naar Overijssel dan wel een zeer belangrijke functie hebben in de activiteiten die ze in de regio gaan beoefenen. Denk daarbij aan hotels, vakantieparken, jachthavens, bootverhuur, restaurants, dagrecreatiebedrijven en attractieparken. De innovatievoucher wordt ingezet voor uw eigen bedrijfsinnovatie en wordt uitgevoerd door één of meerdere externe adviseurs-ontwikkelaars die u zelf kunt uitkiezen. U kunt dan denken aan het verbeteren van uw internetstrategie, duurzaamheid, automatisering, buitenlandse klantengroepen, nieuwe hospitality concepten, etc.

Wat kost het?
Deelnemers die gebruik gaan maken van een innovatievoucher betalen een inschrijffee van 380 euro. Daarnaast worden gedurende de projectperiode uw bestede uren aan uw individuele innovatieprogramma en in workshops, kenniskringen e.d. gebruikt als cofinanciering voor de projectkosten. Er is maximaal plaats voor 125 deelnemers, dus wacht niet te lang.

Aanmelden

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jan Ybema, regiomanager Noord en IJsselmeer HISWA, via telefoon: 06 53 83 64 55 of e-mail: j.ybema@hiswa.nl.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag