Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > In ‘t zoeklicht: Michaël Steenhoff

In ‘t zoeklicht: Michaël Steenhoff

25-1-2018

"Jachtbouw is mijn focusgebied binnen HISWA. Dat is nogal breed; ook jachtservice, zeilmakers, tuigerijen, schilder- en timmerbedrijven en de beroepsgroepen makelaars, experts en architecten behoren tot mijn aandachtsgebied. De onderwerpen die voorbij komen zijn net zo breed, variërend van fiscaliteit tot regelgeving.


Ik zeg altijd dat je een ‘alleseter’ en een kameleon moet zijn om dit werk te kunnen doen en eigenlijk ook alles interessant moet vinden. Mijn ervaring is dat elk onderwerp waar je je in verdiept dat ook is. Maar je moet er wel open voor staan.

Zo kan technische regelgeving heel saai lijken, maar als je kijkt naar het effect hiervan in de praktijk voor onze bedrijven zie je het belang. Zo zijn we een paar jaar geleden gestart met een project wat het mogelijk maakt grote jachten onder Nederlandse vlag te kunnen brengen. Dit duurt lang, is complex en nog niet dagelijkse praktijk, maar inmiddels wel realiteit. Daar ben ik best trots op!


Mijn vrije tijd breng ik uiteraard graag zeilend door. In combinatie met de fysieke inspanning van racefietsen en mountainbiken probeer ik lijf, leden én hoofd in goede conditie te houden. Wat ik over 10 jaar doe? Ik ben niet zo’n planner maar ik hoop dan nog steeds gezond te zijn en werk te doen waar ik blij van word. En dat zou zomaar HISWA kunnen zijn!"


Michaël is 56, getrouwd en heeft 3 kinderen. Hij werkt vanaf 1999 voor HISWA Vereniging.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag