Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > HISWA te water 2018 in teken van beleving

HISWA te water 2018 in teken van beleving

30-11-2017

De plannen voor de eerste HISWA te water in Lelystad zijn in de maak. Het team werkt hard aan een nieuwe beurseditie op een nieuwe locatie. Beleving is het credo van deze tijd, en daar gaat de beurs op inspelen. Ook als mensen niet direct een boot of watersportproduct zoeken, moet er toch van alles te beleven zijn op de HISWA te water. Hoe het concept er precies uit komt te zien, wordt bekend op 8 januari, De 35ste editie belooft weer een feest te worden voor publiek en exposanten.

Nieuwe openingsdag / tijden

De openingsdagen en -tijden zijn eens goed tegen het licht gehouden. Het evenement is volgend jaar van woensdag 5 september tot en met zondag 9 september. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur, met eventueel vrijdag een avondopening tot 20.00 uur.

Stadstour Lelystad

De gemeente Lelystad en het projectteam nodigen u graag uit om de nieuwe locatie te bekijken. Wilt u rondleiding over het evenemententerrein en door de jachthaven en wilt u Lelystad eens van een andere kant zien? U kun zich hier opgeven voor de rondleiding.

Save the date

Op maandag 8 januari gaat de inschrijving van start. Noteert u deze datum alvast in uw agenda want hoe eerder u inschrijft, hoe groter de kans op de gewenste plek. Al veel bedrijven hebben aangegeven te komen en de eerste wereldprimeurs zijn toegezegd.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag