Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Grootste Holland netwerkborrel sinds jaren tijdens Boot Düsseldorf

Grootste Holland netwerkborrel sinds jaren tijdens Boot Düsseldorf

25-1-2018

Exact 302 mensen bezochten op dinsdag 23 januari de Holland Netwerkborrel die Kuiper Verzekeringen (HISWA Partner in Business) op de watersportbeurs Boot Düsseldorf organiseerde. Tachtig procent waren exposanten uit Nederland en twintig procent relaties. De schijnwerpers tijdens dit evenement stonden gericht op de Nederlandse watersport en jachtbouw die internationaal goede naam en faam genieten.


Op Boot Düsseldorf staan ruim 140 Nederlandse exposanten; zij vormen na de Duitsers de grootste groep deelnemers aan de beurs. Kuiper organiseerde de borrel met partners Boot Düsseldorf, Fairwise, Raymarine, YachtFocus, de magazines Motorboot en Jachtbouw Nederland en met HISWA Vereniging, HISWA te water en HISWA Amsterdam Boat Show.


Positieve geluiden

Jacco Kuiper van Kuiper Verzekeringen is zeer tevreden. “Het was een fantastisch en nuttig evenement. De groeiende opkomst van dit jaarlijkse evenement geeft aan dat de Nederlandse bedrijven elkaar meer en meer opzoeken om kennis en ervaringen uit te wisselen uitwisselen. Dit evenement wordt een traditie”.


Geert Dijks van HISWA Vereniging was ook onder de indruk van de bijeenkomst en ziet potentie in samenwerking met deze bedrijven nog meer Nederland als de ‘Yacht Valley’ te profileren naar de beursbezoekers. “Al onze exportactiviteiten zijn er op gericht om de bij HISWA aangesloten watersportbedrijven betere mogelijkheden te bieden om hun bedrijf én Nederland als watersportland op de – internationale - kaart te zetten. Internationaal ondernemen heeft de toekomst”.


Betere omzet

Uit de conjunctuurmeting die HISWA sinds 2008 uitvoert blijkt dat de laatste zes kwartalen de omzet beter is dan de zes maanden daarvoor. Met name exporterende bedrijven doen het goed. Met de campagnes ‘Think Yachts Think Holland’ en ‘Yachts Holland Beyond Sailing’ bereikt HISWA met ruim 80 samenwerkende jachtbouwers en suppliers nieuwe buitenlandse leads en dat groeit elk jaar weer.

Meer informatie: www.hiswa.nl/export.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag