Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Enquête inventarisatie schade door waterplanten in het IJsselmeergebied

Enquête inventarisatie schade door waterplanten in het IJsselmeergebied

22-12-2017

De overlast door waterplanten was in 2017 groter dan ooit. Hoewel er beperkt gemaaid werd op de Randmeren, regende het in het hele IJsselmeergebied klachten van watersporters over een toename van de waterplantengroei en daarmee ook een toename van onveilige en gevaarlijke situaties. Vanuit de bij ons aangesloten bedrijven bereikten ons zorgelijke berichten over een terugloop aan inkomsten als gevolg van de waterplantenproblematiek.

Hoewel iedere overheid inmiddels op de hoogte is van het feit dat het watersportbedrijfsleven schade lijdt als gevolg van de waterplantenproblematiek, wordt ons gevraagd inzichtelijk te maken hoe groot die schade is.

Om de schade in beeld te brengen is een korte enquête opgesteld, waarin wordt gevraagd naar de eventuele terugloop van inkomsten en kosten. Ook vragen wij u aan te geven hoeveel uw inkomsten zijn afgenomen en hoe u de toekomst van uw bedrijf ziet.


Klik hier om direct te starten met de enquête.

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag