Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Nieuws > Actueel nieuws > Economische missie Nederlandse startups naar Hannover Messe

Economische missie Nederlandse startups naar Hannover Messe

6-2-2018

Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Duitse bedrijven en investeerders op de Hannover Messe? Ga dan mee met de economische missie op 23 en 24 april 2018 naar de grootste hightech beurs ter wereld, de Hannover Messe in Duitsland. De missie staat onder leiding van ZKH Prins Constantijn van Oranje als StartupDelta Special Envoy.

Voor welke start-ups?

Het bezoek van ZKH Prins Constantijn richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse start-ups en kennisinstellingen in verschillende Duitse sectoren, met een focus op ‘tech solutions’.

Deelname staat open voor startups die voldoen aan de volgende criteria:
• Marktacceptatie van product of dienst op de Nederlandse markt
• Reeds gestart of klaar voor internationale opschaling
• Focus op Duitse ontwikkelingen en markt
• Product of dienst is potentieel disruptief
• Hoogtechnologisch innovatief product of dienst
• Nederlandse KvK inschrijving


Holland Paviljoen voor startups

In de ‘Young Tech Enterprises’ zone van de Hannover Messe (hal 17) kunnen de deelnemende bedrijven gebruikmaken van de faciliteiten die het Holland Paviljoen biedt voor Nederlandse startups. Naast de ruimte voor presentaties biedt het paviljoen onder meer de ruimte om in gesprek te gaan met nieuwe en bestaande relaties.


Programma

Er wordt een bedrijvenprogramma aangeboden waarbij de focus ligt op matchmaking tussen Nederlandse startups en Duitse corporate klanten, corporate investeerders en venture capitalists.

Voorafgaand aan de missie vinden in samenwerking met o.a. StartupDelta collectieve en individuele voorbereidingsbijeenkomsten plaats. De deelnemende startups worden getoetst en klaargestoomd voor het bezoek, met aandacht voor de internationale strategie, pitch-training voor media, klanten en investeerders en de manier van zakendoen in Duitsland.

Aanmelden

Ga voor meer informatie naar rvo.nl

Deel artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
 

Aanbevolen nieuws:

voor u geselecteerd op basis van uw klikgedrag