Naar de inhoud

Personeel


Een goede relatie met uw medewerkers krijgen en behouden

Heeft u medewerkers in dienst, dan moet u met veel zaken rekening houden. Zo bent u verplicht voor uw werknemers een veilige werkplek te creĆ«ren. Is het belangrijk te weten of en zo ja welke cao u dient te hanteren en of er een verplichte pensioenregeling is. Wat voor soort arbeidsovereenkomst u het beste kunt gebruiken en of u aanvullende of afwijkende afspraken kunt maken.

 

Maar ook: wat u mag en moet als een werknemer ziek wordt. Hoe u dient om te gaan met conflictsituaties en of u zomaar afscheid kunt nemen van een medewerker. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van zaken, waar u als werkgever mee te maken kunt krijgen. Het is best veel en soms erg ingewikkeld.

 

Producten en Diensten exclusief voor HISWA-leden

Wij helpen u graag bij het vormgeven van goed personeelsbeleid. Als HISWA-lid heeft u onder andere recht op gratis informatie, advies, handboeken en checklists. Denk bijvoorbeeld aan:

  • HISWA-cao
  • HR Helpdesk
  • Opleidingsadviseur
  • Verzuimloket
  • Handboek Personeel

Als HISWA-lid kunt u, als u inlogt, deze producten en diensten downloaden via het menu aan de linkerkant. Nog geen lid?

Voor alle watersportbedrijven

Maar ook met niet-leden delen we graag onze kennis op het gebied van personeel. In onze webshop van HISWA Producten en Diensten vindt u:

Kennisdossiers

Soms heeft u behoefte aan meer uitgebreide of achtergrondinformatie. Over actuele en complexe onderwerpen hebben we al onze kennis bij elkaar gevoegd. Onderstaande kennisdossiers op het gebied van personeel kunt u vinden in de HISWA Kennisbank:

Meer informatie

Herbert van Oord

T 020 705 14 00

E h.van.oord@hiswa.nl

Aanbevolen producten, diensten en kennis

Op basis van eerder door u bekeken pagina's