Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven

Adverteren op hiswa.nl

18-2-2014

Uw boten op snel en makkelijk verkopen?

Adverteer op hiswa.nl

 

 

Bent u HISWA-lid en heeft u nieuwe of gebruikte boten te koop? Dan kunt u adverteren bij  Vind een boot. Deze mogelijkheid is exclusief voor HISWA-leden en geldt niet voor andere watersportbedrijven of particulieren. Voor deze botenmodule werkt HISWA Vereniging samen met mediabedrijf YachtFocus. De opties zijn:

 

U bent HISWA-lid en hebt een YachtFocus-account Uw advertenties op www.yachtfocus.com worden gratis en automatisch doorgeplaatst op hiswa.nl. Controleer alleen zelf even of uw boten op bij Vind een boot staan, en of u ze correct volgens de 'OM+' manier hebt gespecificeerd.

 

U bent HISWA-lid en hebt (nog) geen YachtFocus-account, kies uit:

 

Een YachtFocus-account met doorplaatsing op hiswa.nl

Uw boten komen dan zowel op hiswa.nl bij Vind een boot als op het volledige YachtFocus-netwerk van botensites te staan. U beschikt over het YachtFocus-CRM en over automatische import- en exportfuncties van bootgegevens naar andere botensites en uw bedrijfswebsite. Ook uw nieuwbouwboten staan online bij YachtFocus. Het standaardtarief is € 59 per maand voor uw nieuwe boten plus maximaal 12 gebruikte boten, en € 118 per maand voor nieuwe boten en onbeperkt gebruikte boten.

 

Een HISWA-account
Uw boten komen alleen op hiswa.nl bij  Vind een boot te staan. U gebruikt de software van YachtFocus uitsluitend voor het tonen van uw nieuwe en gebruikte boten op hiswa.nl. U maakt geen gebruik van de andere diensten van YachtFocus. Het standaardtarief is € 250 per jaar.

 

Meer informatie

Welk account u ook kiest, alles is binnen één dag geregeld. Neem contact op met YachtFocus, Denise Louman, telefoon 020 456 09 95, e-mail denise@yachtfocus.com.

 

Websitescore

De website www.hiswa.nl is dé website voor watersporters en watersportbedrijven. Maandelijks brengen gemiddeld 11.000 watersporters een bezoek aan deze site (unieke bezoeken). Ze zoeken naar watersportbedrijven (HISWA-leden), lezen het laatste watersportnieuws, speuren naar een gebruikte boot, of willen tips bij het huren van een boot of het zoeken van een geschikte jachthaven. Rondom de beurzen - de HISWA Amsterdam Boat Show en de HISWA te water - verdrievoudigt het websitebezoek zelfs. De website kent een hoge score in Google. Met een advertentie op hiswa.nl behaalt u dus zonder meer een hoog bereik, en verkoopt u uw boot of boten in veel gevallen sneller en makkelijker.