RS RS21

€ 39.995,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:RS
  • Model:RS21
  • Categorie:Open sailing boat
  • Bouwjaar:2021
  • Afmeting:6.34 x 2.2 x 1.38 m

Omschrijving

Ex demo RS21 zeilnummer 222

RS21 met Selden electrische inbouw motor, One Disign wedstrijd zeilen, Kielkraan, dekzeil (mast en kiel op) Roerhoes en wegtrailer. De boot wordt geleverd met een nieuwe fok en grootzeil.

Dit is een unieke kans voor een zeer mooie en complete boot. Het is een demo boot van RS Sailing die een paar evenementen gevaren heeft onder andere het WK in Kroatië met een 14e plek.

De RS21 is de ideale kielboot voor de recreatieve en wedstrijdzeiler. De RS21 is gebouwd van glasvezel en polyester en is voorzien van kern materiaal van gerecyclede PET. de boot is uitgerust met een Electro motor dietijdens het zeilen in de romp verdwijnt en is voorzien van een uitneembare accu.

Internationaal is de RS21 al een groot veld met 40 boten bij het eerste WK in Kroatië. Naast Polen, Italië, Uk en USA is in Nederland en België nu ook de interesse in de RS21 gewekt. De evenementen kenmerken zich door hoog niveau wedstrijden en gezellige socials.

rssailing@aquavitesse.nl of +31 111 482039.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een boot...

Een gebruikte zeilboot kopen

In Nederland als waterland is er voldoende keuze in tweedehands zeilboten. Ben jij als watersporter van plan te varen over het IJsselmeer of op de open Waddenzee? Een zeilboot is het meest uitdagend. Met een gebruikte zeilboot vang je de wind in de zeilen en voel je de kracht van het water. Binnen een mum van tijd ben jij een echte toerzeiler

Liever een nieuwe boot? Bekijk hier ons aanbod nieuwe zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!