X-Yachts X-412 Mk II

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:X-Yachts
  • Model:X-412 Mk II
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:1999
  • Afmeting:12.95 x 3.95 x 2.1 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)

Omschrijving

Nette X-412 MKII met recent vernieuwd teakdek en elektrische Genualieren

De X-412 MKII is een bekende verschijning op het water, met haar elegante lijn, sportief karakter en breede cockpit is zij per uitstek geschikt voor de zeiler die meer uit de wind wenst te halen.

De X-412 MKII die wij mogen aanbieden is van de 2e eigenaar welke recent een nieuw teakdek heeft laten leggen waardoor zij weer vele jaren voorruit kan. De 1e eigenaar heeft 2 elektrische genualieren bij X-yachts laten installeren, zo is het comfortabel varen en is kruisen met de grote genua eenvoudig en weinig vermoeiend.

Het dek is vrij van obstakels en de cockpit beschikt over een forte uitklapbare eettafel. Dankzij het forse stuurwiel is het comfortabel zitten aan loef of lijzijde en kan de stuurman ook bij de genua lieren.

De Rodkick is zwaarder dan standaard uitgevoerd en op de boeg is een elektrische ankerlier met circa 40m ketting.

Het interieur is wijd en de O-vormige salon aan bakboord en in de lengte is het kombuis geplaatst. Deze is voorzien van oa bovenlader koelkast, dubbele RVS wasbak met warm/koud water en cardanisch opgehangen fornuis.

In de salon is een toilet met douche aanwezig en in de boeg met dubbel V-bed, bank en kastruimte is de 2e natte cel geplaatst.

De achterhutten beschikken beide over kastruimte en dubbel bed. Aan de stuurboord zijde is het voeteind wat verlaagd ivm een groter dan standaard gemaakte bakskist. Hier passen nu 2 voorzeilen in.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een boot...

Een gebruikte zeilboot kopen

In Nederland als waterland is er voldoende keuze in tweedehands zeilboten. Ben jij als watersporter van plan te varen over het IJsselmeer of op de open Waddenzee? Een zeilboot is het meest uitdagend. Met een gebruikte zeilboot vang je de wind in de zeilen en voel je de kracht van het water. Binnen een mum van tijd ben jij een echte toerzeiler

Liever een nieuwe boot? Bekijk hier ons aanbod nieuwe zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!