Acm 31 Elite

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Acm
  • Model:31 Elite
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Bouwjaar:2004
  • Afmeting:9.2 x 3.04 x 0.85 m
  • Doorvaarhoogte:3.2 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:Aalsmeer

Omschrijving

De ACM 31 Elite is een comfortabel en sportief motorjacht met ruime indeling en open kuip

Deze ACM 31 Elite is zeer veelzijdig inzetbaar, zowel de comfortabele watersporter als de sportieve visser zal gecharmeerd zijn van haar vaareigenschappen met comfortabel interieur.

De open kuip is aangenaam en biedt plaats voor een buitentafel en stoelen, de entree is eenvoudig middel de afsluitbare spiegel en vast zwemplatform. zowel aan de overhangende kajuitdak als aan de zijkanten van de opbouw zijn stevige handgrepen geplaatst. Middels de schuifdeur komen we binnen in de salon met aan bakboord een gezellige U-zit waarvan de tafel in hoogte verstelbaar is en eenvoudig te transformeren is naar extra slaapplaats voor 2 personen. Aan stuurboord is het kombuis welke volledig uit het zicht onttrokken kan worden. In de boeg is een stevige zit voor de stuurman met alle navigatieapparatuur. Dankzij de boeg en hekschroef is manouevreren kinderlijk eenvoudig en het forse SIMRAD beeldscherm laat u exact zien waar u vaart.

Onderdeks is aan stuurboord onder de kajuit een ruim 2-pers vertrek en in de boeg een dubbel V-bed. Ook treffen we hier de afsluitbare toiletruimte aan.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een speeboot...

Gebruikte speedboten en sportcruisers te koop

Lekker stoer en met hoge snelheid over het water scheuren met jouw eigen tweedehands speedboot. Een stijlvolle en snelle motorboot waarmee je je echt kan uiten op het water. Een speedboot is zeer licht en voorzien van een sterke motor. Met de hoge pk’s en de strakke lijnen glijd je door het water. Er zijn talloze tweedehands opties. Je kunt kiezen voor een speedboot met kajuit – deze boot heeft een (stoffen) dekzeil en zorgt er voor dat je met minder goed weer ook lekker kunt varen. Of de sportieve speedboot zonder kajuit omdat je van plan bent om alleen met goed weer te gaan varen. Ben je ouder dan 18 en in het bezit van een vaarbewijs? Dan is een gebruikte speedboot misschien wel echt iets voor jou, je hebt ze in verschillende groottes.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!