Apreamare 10 Semi Cabinato

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Apreamare
  • Model:10 Semi Cabinato
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Bouwjaar:2001
  • Afmeting:10.35 x 3.35 x 0.75 m
  • Doorvaarhoogte:3.35 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Aprea Mare 10 Semi-Cabinato in perfecte staat! In 2022 o.a. voorzien van een nieuw Topdek, blanke lak, bekleding exterieur en onderwaterschipsysteem

Welkom aan boord van de Apreamare 10 Semi Cabinato - jouw ultieme toegangspoort tot de wereld van stijlvol varen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat deze prachtige boot nu beschikbaar is voor een prijs van slechts €99.500,00 (BTW betaald). Met zijn recente upgrades en doordachte functies, is dit de perfecte kans om jouw watersport dromen werkelijkheid te laten worden.

In 2022 onderging de Apreamare 10 Semi Cabinato een refit. Het originele teakdek is vervangen door een onderhoudsvrij synthetisch teakdek van Topdek (2G). Dit garandeert niet alleen een weinig onderhoud, maar verhoogt ook de esthetische aantrekkingskracht van de boot. Tevens is het exterieur voorzien van nieuwe bekleding.

Een essentiële upgrade werd ook uitgevoerd aan het onderwaterschip, waar nieuwe antifouling is aangebracht. Hierdoor ben je verzekerd van optimale prestaties en een soepele vaarervaring.

De radarbeugel neerklapbaar, wat resulteert in een uiterst beperkte doorvaarthoogte en de vrijheid om zelfs de meest uitdagende waterwegen te verkennen.

Recente verbeteringen omvatten een nieuwe verbruikersbank accu, een ware krachtpatser met 4x 140 Ah, geĂ¯nstalleerd in augustus 2023. Deze accu verzekert een betrouwbare stroomvoorziening voor al jouw elektrische behoeften aan boord.

De Apreamare 10 Semi Cabinato beschikt over een zwemplateau met een RVS zwemtrap. In de motorruimte vind u twee robuuste 250 PK Detroit dieselmotoren van VM Motori, met slechts 1200 draaiuren op de teller. Deze motoren staan garant voor een krachtige en toch soepele navigatie.

De binnenruimte is slim ontworpen om maximaal comfort te bieden. Een ruim 2-persoonsbed en een zitgedeelte dat kan worden omgetoverd tot twee 1-persoonsbedden zorgen voor veelzijdige slaapopties. De keuken is uitgerust met een handig 2-pits gasfornuis en een koelkast. Daarnaast is er een ruime natte cel met een douche en toilet, zodat je kunt genieten van alle gemakken van thuis, zelfs op het water.

De Apreamare 10 Semi Cabinato is gebouwd in 2001 en heeft afmetingen van 10.35 x 3.35 meter, waardoor het de perfecte balans biedt tussen wendbaarheid en ruimte. Met deze boot in zijn huidige staat kun je direct het water opgaan en volop genieten van het heerlijke weer.

Kortom, de Apreamare 10 semi-cabinato is een luxe en comfortabele motorboot die perfect is voor dagtochten of langere vaartochten. Als je op zoek bent naar een boot van hoge kwaliteit, dan is de Apreamare 10 zeker een goede keuze.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 10.35 meter
    Breedte 3.35 meter
    Diepgang 0.75 meter
    Doorvaarhoogte 3.35 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2001
    Dek en opbouw materiaal Nieuw dek; Topdek
    Control type Double
    Cockpit type Aft cockpit
    Dek en opbouw kleur Beige
    Superstructure kleur Beige
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur Blue
    Land Apreamare
  • Kombuis
    Koelkast
    Verwarming
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Totale inhoud brandstoftank(s) 720 liter
    Draaiuren 1222
  • Accommodatie
    Bedden 1
    Douche Shower
Had ik maar een speeboot...

Gebruikte speedboten en sportcruisers te koop

Lekker stoer en met hoge snelheid over het water scheuren met jouw eigen tweedehands speedboot. Een stijlvolle en snelle motorboot waarmee je je echt kan uiten op het water. Een speedboot is zeer licht en voorzien van een sterke motor. Met de hoge pk’s en de strakke lijnen glijd je door het water. Er zijn talloze tweedehands opties. Je kunt kiezen voor een speedboot met kajuit – deze boot heeft een (stoffen) dekzeil en zorgt er voor dat je met minder goed weer ook lekker kunt varen. Of de sportieve speedboot zonder kajuit omdat je van plan bent om alleen met goed weer te gaan varen. Ben je ouder dan 18 en in het bezit van een vaarbewijs? Dan is een gebruikte speedboot misschien wel echt iets voor jou, je hebt ze in verschillende groottes.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!