Formula 260 SS (Sun Sport)

€ 54.500,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Formula
 • Model:260 SS (Sun Sport)
 • Categorie:Speedboat and sport cruiser
 • Bouwjaar:2005
 • Afmeting:8.53 x 2.59 x 0.81 m
 • Doorvaarhoogte:1.52 m
 • Materiaal:GRP (Polyester)
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Sportcuddy met een ruime kuip

Formula stelt een hoge standaard en combineert de verwachte luxe met de praktische bruikbaarheid die dagjesvaarders nodig hebben en willen. Een U-vormige lounge aan stuurboordzijde biedt passagiers een aangenaam comfort. De tafel is ideaal voor een maaltijd of snack, of door het opvulkussen toe te voegen om een ''geweldige ligweide te creëren, wordt het genieten van de loungeruimte nog groter.

Er is in juni 2022 nieuw tapijt geplaats in de cockpit.

Tegenover de cockpitlounge bevindt zich de geïntegreerde wetbar, een functie die Formula heeft geperfectioneerd tot slimme praktische bruikbaarheid. De wetbar van de 260 is verre van alleen een gootsteen en koeler, maar een slanke, continu gegoten glasvezeleenheid. De ene kant is een grote ingegoten gootsteen. Naast de gootsteen verbergt Formula een afvalbak

Net voor de wetbar naar bakboord is een comfortabele loungestoel. Gebeeldhouwd in een sierlijke ronding aan het voorste uiteinde, is deze stoel een geweldige plek om achterover te leunen. Of het biedt royale zitplaatsen voor twee. De dubbelbrede stuurstoel is ontworpen met een speciaal stuurgedeelte met twee standen. Nadat dit gedeelte is opgeklapt, kan de bestuurder gaan staan ''of achterover leunen tegen de goed gevoerde rand van de stoel.

Er is voldoende opbergruimte in de cockpit. De rugleuning van de achterbank kan omhoog om de twee standaard spatborden geïntegreerd op te bergen. Een ander opbergvak bevindt zich onder het achterste zitgedeelte van de lounge. De dubbele bakboordstoel biedt een grote opbergruimte en zelfs de commandostoel heeft opbergruimte eronder. Een extra grote skikluis in de vloer biedt meer ruimte voor ski's, waterspeelgoed of zwemvesten. Bekerhouders zijn er in overvloed en gemakkelijk te bereiken door iedereen aan boord.

Het voordek is bereikbaar via ingegoten treden aan het stuurhuis. Ontworpen met echte mensen in gedachten, zijn de treden logisch uit elkaar geplaatst en diep genoeg om een ''veilige basis te bieden. De voorruit van gebogen glas heeft een doorloop in het midden, en omdat Formula's eigen diamanten antisliplaag langs de middellijn van het dek is gevormd, kan de ankeropbergruimte bij de boeg veilig worden bereikt.

De cabine wordt betreden via een gebogen, acryl schuifdeur en is voorzien van een U-vormige voorwaartse dinette lounge bekleed met UltraLeather?. Perfect voor af en toe een wedstrijd met slecht weer, de lounge kan worden gebruikt om te dineren met de tafel op zijn plaats of om er twee te slapen met opvulkussens. Formula integreert opbergruimte voor de tafel en kussens, waardoor de cabine overzichtelijk blijft. Een toonbank aan stuurboord is voorzien van bekerhouders en scharniert omhoog om toegang te krijgen tot het toilet

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 8.53 meter
  Breedte 2.59 meter
  Diepgang 0.81 meter
  Doorvaarhoogte 1.52 meter
 • Bouw
  Bouwjaar 2005
  Waterverplaatsing Circa 2900kg Kgs
  Dek en opbouw kleur White
  Superstructure kleur White
  Rompmateriaal GRP (Polyester)
  Rompkleur Black
  Land Formula
 • Motor
  Ontsteking Electric
  Cylinders 8
  Totale inhoud brandstoftank(s) 348 liter
  Draaiuren 700
Had ik maar een speeboot...

Gebruikte speedboten en sportcruisers te koop

Lekker stoer en met hoge snelheid over het water scheuren met jouw eigen tweedehands speedboot. Een stijlvolle en snelle motorboot waarmee je je echt kan uiten op het water. Een speedboot is zeer licht en voorzien van een sterke motor. Met de hoge pk’s en de strakke lijnen glijd je door het water. Er zijn talloze tweedehands opties. Je kunt kiezen voor een speedboot met kajuit – deze boot heeft een (stoffen) dekzeil en zorgt er voor dat je met minder goed weer ook lekker kunt varen. Of de sportieve speedboot zonder kajuit omdat je van plan bent om alleen met goed weer te gaan varen. Ben je ouder dan 18 en in het bezit van een vaarbewijs? Dan is een gebruikte speedboot misschien wel echt iets voor jou, je hebt ze in verschillende groottes.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!