Breedendam 2000 Spitsgatsloep

€ 57.500,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Breedendam
 • Model:2000 Spitsgatsloep
 • Categorie:Tender
 • Bouwjaar:1999
 • Afmeting:7.4 x 2.7 x 0.65 m
 • Materiaal:Wood
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Volledig werf-gerestaureerde originele houten Breedendam Spitsgatsloep

Deze Breedendam S2000 Spitsgatsloep is een prachtige mahoniehouten sloep met teak op het voor-, achterdek en op de vloerdelen. De boot is haar hele leven in onderhoud geweest bij Breedendam. Met de zeer complete uitrusting kunt u zo weg varen. Met de ruime rondzit aan de voorzijde en aan de achterzijde en de 2 persoons kapiteinsstoel is deze sloep bij uitstek geschikt om vaartochten te houden met goed gezelschap.

1999

Uniek in haar soort en in uitmuntende staat verkerend

Recent door de originele Breedendam werf gerestaureerd

Deze spitsgatsloep is voorzien van alle gemakken. De ruime kuip biedt zowel aan de voorzijde als achter de stuurinrichting een goede ruime rondzit. Bij de voorzijde kan gebruik gemaakt worden van het schaakspel op de motorkist. Aan de achterzijde is een specifieke uitklap borreltafel gesitueerd.

Deze boot is voorzien van een buiskap met daaraan geritst een kuiptent. Ook is de gehele kuip voorzien van kussens.

De motor is een Yanmar YM30, 3 cilinder 30PK met 636 uur op de teller!

De Breedendam staat bekend om haar goede vaareigenschappen. Door het grote oppervlak van het roer stuurt de boot even goed voor als achteruit. En dat geeft een fijne Breedendam beleving bij het plotseling uitwijken of manoeuvreren. Een geweldig complete mooie sloep waar u makkelijk met vrienden en familie een goede tocht over de Nederlandse binnenwateren kunt varen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 7.4 meter
  Breedte 2.7 meter
  Diepgang 0.65 meter
  Waterlijn lengte (Lwl) 690 meter
 • Bouw
  Bouwjaar 1999
  Dek en opbouw materiaal eiken constructie, mahonie romp en kuip en teakhouten dek
  Control type Single
  Rompmateriaal Wood
  Land Breedendam
 • Motor
  Ontsteking Electric
  Cylinders 3
  Totale inhoud brandstoftank(s) 40 liter
  Draaiuren 626
Voor iedereen is er wel een tweedehands sloep

Gebruikte sloepen te koop

Wil je aangenaam en recreatief verblijven op het water? En Nederland vanaf het water ontdekken? Dan is een tweedehands sloep een goede keuze. Lekker met familie of vrienden chillen op het water, een hapje en drankje erbij. Genieten van de rust en ruimte op het water in jouw eigen boot. Er zijn veel verschillende formaten te koop. Een gebruikte sloep is goedkoper in aanschaf en er is een groot aanbod, dus veel keus. Het allerbelangrijkst bij de aanschaf is het vaargebied. Varen op een open meer is heerlijk, maar wil je bijvoorbeeld juist door allemaal grachten varen dan is een open sloep handiger dan een kajuit sloep i.v.m de hoogte. En ben je milieubewust, dan is er ook een elektrische variant.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!