Breedendam 825 Admiraal Cabin MET Trailer geen

€ 39.500,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Breedendam
 • Model:825 Admiraal Cabin MET Trailer
 • Categorie:Tender
 • Bouwjaar:1998
 • Afmeting:8.25 x 2.6 x 0.65 m
 • Materiaal:Wood
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Deze Breedendam Admiraalsloep is een zeer net exemplaar met goed houtwerk en een mooie houten romp in goede staat. Goed varen met vrienden en/of gezin

Admiraal 825 Cabin (leverbaar met Trailer)

De Breedendam Admiraal 825 is een echte stoere sloep met kajuit. Voor gezin of met vrienden een goede dag varen en goed toeven in een prachtige boot.

00 uur de nacht door te brengen op het water. En met de kleine pantry kan een ontbijtje zo op tafel staan. De eveneens zeer slimme en grote kuip is geweldig voor degenen die houden van het echte sloepvaren en het buitenleven. Er is ruimte voor bezoek...

Deze Breedendam Admiraalsloep is een zeer net exemplaar met goed houtwerk en een mooie houten romp in goede staat. De antifouling en de waterlijn zijn nieuw aangebracht. Deze romp, waarvan het onderwaterschip recent is behandeld en opnieuw geverfd, geeft een stoere uitstraling en is qua vaareigenschappen ook echt geweldig. De boot ligt zeer stabiel in het water en is goed bestuurbaar, zowel in de vooruit als in de achteruit stand.

Technisch is de boot ook in goede staat. Ook de motor heeft zojuist een uitgebreide motorbeurt met toebehoren gehad waarbij de tank en de stuurinrichting zijn gecontroleerd. De startmotor is vernieuwd en de startaccu en de accessoire-accu zijn beiden vervangen voor nieuwe Red-top exemplaren.

De motor is een Vetus 3-cilinder Dieselmotor M310, 22 PK

Geluid geïsoleerde motorkist

1,86

Bilgepomp Rule 500

Pioneer Tuner CD wisselaar

RVS Brandstoftank

CAV Delphi Brandstoffilter

Hydraulische besturing

Walstroomaansluiting met acculader

2-weg hoofdstroomschakelaar

Pantry in Cabin

Uitneembare middentafel in Cabin

Mogelijkheid 2-persoons bed

Dektent + toebehoren

Geusje en geusvlaggenstok

Landvasten en stootwillen

Merk PEGA / Bouwjaar 2013 in zeer goede staat.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 8.25 meter
  Breedte 2.6 meter
  Diepgang 0.65 meter
 • Bouw
  Bouwjaar 1998
  Rompmateriaal Wood
  Land Breedendam
 • Motor
  Ontsteking Electric
  Cylinders 3
 • Accommodatie
  Bedden 2
Voor iedereen is er wel een tweedehands sloep

Gebruikte sloepen te koop

Wil je aangenaam en recreatief verblijven op het water? En Nederland vanaf het water ontdekken? Dan is een tweedehands sloep een goede keuze. Lekker met familie of vrienden chillen op het water, een hapje en drankje erbij. Genieten van de rust en ruimte op het water in jouw eigen boot. Er zijn veel verschillende formaten te koop. Een gebruikte sloep is goedkoper in aanschaf en er is een groot aanbod, dus veel keus. Het allerbelangrijkst bij de aanschaf is het vaargebied. Varen op een open meer is heerlijk, maar wil je bijvoorbeeld juist door allemaal grachten varen dan is een open sloep handiger dan een kajuit sloep i.v.m de hoogte. En ben je milieubewust, dan is er ook een elektrische variant.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!