Interboat occasions

  • Status:Beschikbaar
  • Categorie:Tender
  • Ligplaats:Loosdrecht

Omschrijving

Voor Al Onze Occasions Geldt

  • 3 maanden volledige garantie (m.u.v makelaardij boten)
  • Volledige check van motor en elektrisch systeem
  • Nieuwe antifouling
  • Romp gepolijst en in de was gezet

 

Link naar ons actuele aanbod in occasions: https://www.interboat.nl/occasions/

 

Makelaardij & occasions

Bij Interboat heeft u niet alleen de mogelijkheid om occasions te kopen, maar ook te verkopen. Dan kan middels makelaardij of directe inkoop.

Dus wilt u -om welke reden dan ook- uw sloep, tender of cruiser verkopen, neem dan in ieder geval even contact op met Interboat in Loosdrecht. De makelaars vertellen geheel vrijblijvend over de voordelen van verkoop via de gecertificeerde professionals. Die nemen de zorg en verantwoording over de transactie –plus het financiële risico graag van u over.

 

Zekerheid.

Ongeacht het budget dat u beschikbaar heeft. Want naast de gerenommeerde sloepen, tenders en cruisers van onze eigen werf, hebben wij altijd interessante occasions uit voorraad, ook van andere werven. Met één groot pluspunt: Zekerheid

Interboat is een echt familiebedrijf. Sterker nog, onze trouwe klantenkring ervaart de zorg en aandacht  die wij aan onze ‘familieleden’ bieden als vertrouwd. Vraag dat maar aan eigenaren van een Interboat. De verkoop, service en onderhoud sterkt deze band. Maar ook met extra’s als winterstalling, transport, verzekering en zelfs vaarlessen, helpen we u op weg in de fantastische wereld van de watersport. 

Waardevast

Een team van 50 medewerkers, een professioneel servicenetwerk met vestigingen in de bekendste watersportgebieden garanderen u een behouden vaart. In de wintermaanden ondergaat uw boot naar wens een grote onderhoudsbeurt met inbegrip van reiniging, schadeherstel, eventueel vervanging van kap en/of kussens en droge opslag. Zodra de eerste lentezon voorzichtig de huid prikkelt, ligt uw boot in een perfecte staat klaar voor het nieuwe vaarseizoen. 

Ervaar de vaart

Neem daarom de tijd om u rustig te oriënteren. Ervaar het comfort en de prettige vaareigenschappen van onze eigen modellen. Neem de proef op de som en steek van wal met een occasion. Durf het aan om de investering af te wegen op grond van aantoonbare cijfers uit het verleden. Want die hebben we zwart op wit staan. Ontdek dat de aanschaf van een boot uit onze collectie veel meer betekent dan alleen direct vaarplezier. De realiteit wijst uit dat uw investering buitengewoon waardevast is, met extra rendement in de vorm van jarenlang onbelemmerd vaarplezier. En is de tijd rijp voor een ‘upgrade’ naar een groter model, dan maakt de waarde van uw huidige Interboat de volgende stap eenvoudig te dragen. Dat leert de ervaring.

Eigen fabricaat

Met een ruime keuze uit sloepen, cruisers en tenders van eigen fabricaat komt Interboat tegemoet aan de vraag van een breed publiek. De standaarduitrusting is compleet, maar voor alle modellen bestaat de keuze uit meerdere typen motoren en comfortverhogende accessoires.

All day, all night..

Een sloep is geschikt voor de dagvaart zonder overnachting. De tenders zijn een eigentijdse sportieve variant hierop. De cruisers zijn gebouwd voor langere tochten en zijn zeewaardig. Met extra voorzieningen is ook uw sloep geschikt voor een meerdaags verblijf op het water. Voor al onze modellen geldt individueel maatwerk in kleurstelling voor motorisering, romp, kap en kussens.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Voor iedereen is er wel een tweedehands sloep

Gebruikte sloepen te koop

Wil je aangenaam en recreatief verblijven op het water? En Nederland vanaf het water ontdekken? Dan is een tweedehands sloep een goede keuze. Lekker met familie of vrienden chillen op het water, een hapje en drankje erbij. Genieten van de rust en ruimte op het water in jouw eigen boot. Er zijn veel verschillende formaten te koop. Een gebruikte sloep is goedkoper in aanschaf en er is een groot aanbod, dus veel keus. Het allerbelangrijkst bij de aanschaf is het vaargebied. Varen op een open meer is heerlijk, maar wil je bijvoorbeeld juist door allemaal grachten varen dan is een open sloep handiger dan een kajuit sloep i.v.m de hoogte. En ben je milieubewust, dan is er ook een elektrische variant.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!