Aanbod gebruikte boten: 1 t/m 20 van 116

Droom jij van heerlijke momenten op het water in jouw eigen sloep? Ontdek ons ruime assortiment gebruikte sloepen en vind de sloep van jouw dromen binnen jouw budget.

Wester Engh 685 Spiegelsloep Osiris

€ 34.900,00

In uitstekende staat van onderhoud verkerende Wester Engh 685. Voorzien van uitstekende vaareigenschappen In uitstekende staat verkerende Wester Engh 685. Aangedreven door een Volvo Penta 3 cilinder 19pk. Voorzien van o.a. Een boegschroef, bimini top, zonnebed, koelkast en verwarming. Nieuwe kabelaring met kopleguaan, jaarlijks onderhouden en recent voorzien van nieuwe antifouling. De boot is in 2022 volledig kaal gehaald en in een nieuw laksysteem gezet.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2004
  • Afmeting6.85 x 2.55 x 0.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
Verkocht

Zinder 880

€ 95.000,00

Zeer solide sloep met robuuste details. Full options. Snel varend. verzonken flexiteak rondom, luxe kussenset met extra dikke slaapmatrassen, boegschroef, koelkast, watervoorziening, toilet, trimtabs, zwemplateau, zwemtrap, bekerhouders, efficiënte schroef, navigatieverlichting in boeg. De sloep heeft een motorbeurt gehad en is daarmee helemaal klaar voor het vaarseizoen. 

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2015
  • Afmeting8.8 x 2.53 x 0.76 m
  • MateriaalAluminium

Breedendam 2000 Spitsgatsloep

€ 57.500,00

Volledig werf-gerestaureerde originele houten Breedendam Spitsgatsloep Deze Breedendam S2000 Spitsgatsloep is een prachtige mahoniehouten sloep met teak op het voor-, achterdek en op de vloerdelen. De boot is haar hele leven in onderhoud geweest bij Breedendam. Met de zeer complete uitrusting kunt u zo weg varen. Met de ruime rondzit aan de voorzijde en aan de achterzijde en de 2 persoons kapiteinsstoel is deze sloep bij uitstek geschikt om vaartochten te houden met goed gezelschap.  1999  Uniek in haar soort en in uitmuntende staat verkerend Recent door de originele Breedendam werf gerestaureerd Deze spitsgatsloep is voorzien van alle gemakken. De ruime kuip biedt zowel aan de voorzijde als achter de stuurinrichting een goede ruime rondzit. Bij de voorzijde kan gebruik gemaakt worden van het schaakspel op de motorkist. Aan de achterzijde is een specifieke uitklap borreltafel gesitueerd.  Deze boot is voorzien van een buiskap met daaraan geritst een kuiptent. Ook is de gehele kuip voorzien van kussens. De motor is een Yanmar YM30, 3 cilinder 30PK met 636 uur op de teller! De Breedendam staat bekend om haar goede vaareigenschappen. Door het grote oppervlak van het roer stuurt de boot even goed voor als achteruit. En dat geeft een fijne Breedendam beleving bij het plotseling uitwijken of manoeuvreren. Een geweldig complete mooie sloep waar u makkelijk met vrienden en familie een goede tocht over de Nederlandse binnenwateren kunt varen.  

  • CategorieTender
  • Bouwjaar1999
  • Afmeting7.4 x 2.7 x 0.65 m
  • MateriaalWood

Jan Van Gent 10,35 Cabin Pêcheur

€ 115.000,00

De Jan van Gent 10.35 Cabin is een stijlvolle sloep met een comfortabele cabine, ideaal voor ontspannen dagen op het water. een ultieme sloepervaring met een klassiek tintje. Gebouwd in 2007, deze sloep biedt zowel stijl als prestatie. Aangedreven door een krachtige Volvo Penta D3-motor met 160 PK en slechts 1350 draaiuren op de teller, is deze boot ontworpen voor moeiteloze navigatie. Met een handige boegschroef, elektrisch bedienbaar toilet, koelkast en een watertank van 50 liter is comfort gegarandeerd. Geniet van uw favoriete muziek op de ingebouwde audiosysteem terwijl u ontspant in de cabin of op het dek. Voor extra comfort heeft de Jan van Gent 10.35 een Webasto verwarmingssysteem met uitlaten in zowel de cabin als de kuip, waardoor u het hele jaar door kunt varen. De recent geïnstalleerde accu's uit 2022 zorgen voor betrouwbare energie. Navigeer met vertrouwen dankzij de geavanceerde Raymarine kaartplotters, stuurautomaat en tridata diepte- en snelheidsmeter. De Icom IC-m421 marifoon biedt extra veiligheid tijdens uw tochten. En met de inbegrepen Biminitop en wintertent kunt u uw boot in alle seizoenen benutten. Klaar om uw avontuur te beginnen? De Jan van Gent 10.35 is de perfecte metgezel voor uw volgende reis op het water. Beschikbaar vanaf april 2024 in onze verkoophal in Alkmaar!

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2007
  • Afmeting10.35 x 3.3 x 0.85 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Waterspoor 777 Aviator

€ 82.000,00

Stabiele sloep en voorzien van alle comfort. Altijd overdekt gelegen! Prachtige en zeer ruime sloep welke voorzien is van mooie opties en zeer kompleet is uitgevoerd. De sloep heeft altijd overdekt gelegen en is daardoor nog in zeer goede staat. De motor heeft afgelopen najaar nog een servicebeurt gehad. 

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2019
  • Afmeting7.77 x 3.02 x 0.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
Verkocht

AdmiralsTender C28 Hazewind

€ 135.000,00

In nieuwstaat verkerende Admirals Tender voorzien van vele opties Deze perfect onderhouden Admirals Tender C28 van bouwjaar 2020 en met slechts een kleine 135 vaaruren is een perfect alternatief voor een nieuwe boot. De romp en kuip zijn uitgevoerd in een mooie donkere kleur grijs en de dekken zijn van onderhoudsvrij kunstteak. De huidige (eerste) eigenaar is een ervaren watersporter en dat is te zien aan de rijke uitrusting en zinvolle extra's waar deze boot mee is uitgerust. 220 pk Volvo Penta D3 commonrail dieselmotor Snelvaarpakket Comfortpakket Raymarine Axiom 9" Raymarine AIS Raymarine marifoon Raymarine stuurautomaat 2 Koellades Semivast windscherm met buiskap en achterzeil Afdekhoes stuurstand Zonnedek met kussens Walstroom met acculader RVS railingen voordek Jensen stereoset met 6 speakers Touwsnijder op schroefas 2 Extra kikkers RVS vlaggenstok met grotere vlag Schetsplaat tbv stuwdruklager RVS / Carbon stuurwiel Diverse rvs ogen voor bevestiging lifeline Zomerhoes over hele boot tot aan waterlijn Vast heklicht op hek en seperaat stoomlicht Klapbare rvs paal voor antenne Deze in nieuwstaat verkerende Admirals Tender is te bezichtigen op een overdekte ligplaats op onze werf in Voorschoten.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2020
  • Afmeting8.9 x 2.5 x 0.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Primeur 615 met Suzuki 60 pk.

€ 35.750,00

Primeur 615 met Suzuki 60 pk. Deze zo goed als nieuwe Primeur 615 ( bouwjaar 2021 ) verkeerd in goede staat. Dit model, in de Primeur 6 serie is een erg geliefde tender in dit formaat. De Primeur 615 ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook heel comfortabel en ruim. Ze heeft voorin een uitzonderlijke hoge rugleuning. Dit zit heerlijk, maar is ook heel fijn wanneer je het zonnedek gebruikt. Zo lig je lekker uit de wind. Accessoires: Rompkleur Wit. Binnenkleur Wit. Suzuki DF 60 ATL ( 110 draaiuren ) Finteakvloer Buiskap met achterkleed Uitritsbaar voorraam buiskap Biminitop Exclusief package zonnedek + Tafel RVS Railingpakket ( vooren achter) RVS railing op console RVS railing op koelkast RVS railing op prullenbak RVS zwemtrap RVS vlaggenstok met houder RVS waterski ogen Gewatteerde kussenset blokprofiel (meerprijs) Bunkussen Extra accu koelkast Boegschroef Dieptemeter Toerenteller Antifouling Waterlijn Navigatie verlichting complete set Vaarklaar pakket 4 aanleg lijnen, 4 fenders en Anker. Vaarklaar maken boot en motor Vaarklaar voor 35.750,- euro. Transport van de boot is mogelijk. Kortom sleutel omdraaien en varen maar. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Met vriendelijke groet, Jacco JH watersport Voor meer informatie:   https://www.jhwatersport.nl/primeur/primeur-615-tender/ Volg ons op:   https://www.facebook.com/JhWatersport/

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting6.15 x 2.37 x 0.5 m

RIBCO Marine 28

€ 53.000,00

Ribco 28 uit 2013 te koop! Eerste eigenaar, alleen voor privé gebruik. Geregistreerd in Delaware, USA. Gebouwd in Griekenland door Ribco marine. Ribco 28 is center console boot met accommodatie voor 10 personen!

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2013
  • Afmeting8.5 x 2.7 x 0.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Reddingssloep Harding 10.50 James

€ 45.500,00

Ontdek onze luxueuze 10.50 meter Harding Sloep, de 'James' met toilet, slaapruimte, koeling en overvloedige binnenruimte. Geniet van pure ontspanning Watersportliefhebbers, maak kennis met onze onberispelijke Harding Sloep, de 'James', die nu te koop staat voor een aantrekkelijke prijs van slechts �45.500,00. Deze luxueuze sloep biedt een ongeëvenaarde ervaring op het water en is uitgerust met alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. Met een indrukwekkende lengte van 10.50 meter biedt de James ruimte in overvloed. U kunt rekenen op comfortabele slaapmogelijkheden voor een ontspannen overnachting op het water, compleet met een toilet voor extra gemak. Bovendien is er een XXL koeling aan boord om uw favoriete drankjes en snacks fris te houden. De binnenruimte van deze sloep is ronduit indrukwekkend, waardoor het perfect is voor het ontvangen van grote groepen vrienden en familie. Dankzij de boegschroef is de James eenvoudig te manoeuvreren, zelfs voor minder ervaren schippers. Entertainment is gegarandeerd met de krachtige muziekinstallatie aan boord, wat zorgt voor de perfecte sfeer tijdens uw tochten op het water. Bovendien is de sloep voorzien van een buiskap en afdekzeil om u te beschermen tegen de elementen en de mogelijkheid om het plezier op het water het hele jaar door te beleven. Mis deze kans niet om de James te bezitten, een sloep die luxe, comfort en veelzijdigheid combineert in een enkele waterervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw proefvaart. Dit is de droomboot waar u al die tijd naar op zoek was!

  • CategorieTender
  • Afmeting10.5 x 3.5 x 0.6 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Clever Roman 685

€ 26.900,00

Clever Roman 685 voorzien van uitstekende vaareigenschappen. Clever Roman 685 voorzien van uitstekende vaareigenschappen, aangedreven door een Yanmar 29pk 3 cilinder inboard diesel. Voorzien van teak op de instap, dieptemeter, zonnebed, bimini top en een zwemtrap aan de spiegel

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2005
  • Afmeting6.85 x 2.35 x 0.6 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Oud Huijzer 540

€ 21.900,00

In uitstekende staat verkerende Oudhuijzer 540 Oudhuijzer 540 aangedreven door een Vetus 2 cilinder 16pk diesel. Voorzien van o.a. een bimini top, zonnebed, audio systeem, teak op de motorkist, instap en luiken op het voor en achter dek.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2012
  • Afmeting5.4 x 2.15 x 0.6 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Flevosloep 900

€ 34.950,00

Prachtige teakhouten sloep, enorm ruim.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2008
  • Afmeting9 x 3 x 0.8 m
  • MateriaalWood

Langweerder Sloep 5.90 Classic Citrien

€ 40.500,00

975 kg Teakhouten vloer Opstappen, motordeksel in teak Kuiplijst teakhout Zwarte buiskap met achterzeil Kabelaring kokos Zit- en rugkussenset Kleur romp wit Stuurconsole met stuurwiel besturing USB 12 voltaansluiting Lenspomp elektrisch RvS handgreep op de console Garantie 2 jaar inbedrijfstelling motor

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting5.90 x 2.35 x 0.60 m
  • MotorVolvo Penta 19 PK

Zarro Excellent 650 ELECTRO Rustig an

€ 36.900,00

In uitstekende staat verkerende Elektrische aangedreven Zarro Excellent 650 Zarro Exellent 650 ELECTRO in perfecte staat. Aangedreven door een Mastervolt Electro motor. Deze sloep beschikt over o.a. een buiskap met schuin afdekzeil, bimini top, boegschroef, audio systeem, spoelbak met stromend water, 1 pits kooktoestel op gas en een koelkast. Kunst teak op de vloer, motorkist, instap en op het voor en achterdek. 

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2013
  • Afmeting6.5 x 2.5 x 0.75 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Menken Maritiem Hudson 26

€ 79.900,00

Menken Maritiem Hudson 26. Voorzien van uitstekende vaareigenschappen Menken Maritiem Hudson 26. Door haar 280pk Steyr motor is dit schip snelvarend. Voorzien van vele opties zoals o.a. Boegschroef, zonnedek, teak op de vloer, zwemplateau met zwemtrap, hekdouche met zowel koud als warm water, koelkast, spoelbak met stromendwater, 1 pits kookstoestel, afgesloten toilet en overnachtingsmogelijkheden voor 2 personen. 

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2010
  • Afmeting7.87 x 2.45 x 0.8 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Waterspoor 711 Open

€ 47.900,00

Waterspoor 711 Open. Verkerend in uitstekende staat van onderhoud. Waterspoor 711 Open aangedreven door een Dutch diesel 45pk 4 cilinder met maar 296 vaaruren. En is voorzien van o.a. Topdek op vloer, instap, motorkist en zwemplateau. comfortabele bestruurdersstoel, ruime rondzit, zonnebed en een koelkist in de traptrede.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2016
  • Afmeting7.05 x 2.48 x 0.55 m
  • MateriaalGRP (Polyester)
Verkocht

IJsselmeer Sloep 26

€ 55.000,00

Zeer degelijk gebouwde en stoere sloep met veel comfort Schitterend zwaar gebouwde stalen sloep in uitstekende staat van onderhoud. Voorzien van een groot zwemplateau met een deur naar de kuip. Kuipvloer en banken zijn uitgevoerd in teakhout. Voorin een grote rondzit met in hoogte verstelbare tafel. Rondom de stuurstand is een ruime zitgelegenheid voor zeker 6 gasten. De sloep is voorzien van een 3 pits gascomfort en spoelbak, ingebouwd bovenin de motor ombouw. De Volkswagen Marine diesel 40-4 SDI zorgt voor een probleemloze vaart.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2007
  • Afmeting7.75 x 2.65 x 0.6 m
  • MateriaalSteel

Langweerder Sloep 700 Tender Sapphire

€ 63.950,00

  Kleur romp grijs      Grijze buiskap met achtertent  Koelbox inbouw  RvS strip rondom zwemplateau Volledige navigatieverlichting  Zwarte kabelaring Flexiteak zwart/grijs kuipvloer Flexiteak zwart/grijs op het zwemplateau RvS reling op voordek en rondom achter 2e accu ‘s ampère met diodeblok Boegschroef 25 Kgf  RvS handgreep op console Zonnedek/slaapgelegenheid 12 Voltaansluiting Antfouling systeem Garantie 2 jaar na inbedrijfstelling motor   

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2022
  • Afmeting7.10 x 2.45 x 0.70 m
  • MotorVetus 42 PK
Verkocht

Jan Van Gent 10.35 Cabin

€ 109.500,00

zeer nette Jan van gent 10.35 Cabin Deze Jan van Gent 10.35 Cabin uit 2007 bevindt zich in goede staat van onderhoud. De boot beschikt over een kajuit met een toilet, spoelbak en tweepersoonsbed. Deze Jan van Gent wordt voortgestuwd door een 260 pk sterke Yanmar met slechts 355 draaiuren en behaald hiermee een snelheid van circa 20 knopen. 

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2007
  • Afmeting10.35 x 3.3 x 0.7 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

G-Boats 696 Classic

€ 36.750,00

Zeer goed onderhouden G-Boats 696 Classi met een 100 pk Suzuki 4-takt. Nieuwe kussens 2024   Volgnummer 4082, G-BOATS CLASSIC 696, diep V knikspant, 6,96m x 2,50m x 0,55m, bouwjaar 2018, 1x 100 pk Suzuki 4 takt benzine, type DF100B, Sidepower boegschroef, romp aluminium, besturing hydraulisch, navigatieverlichting, led verlichting, gloednieuwe kussenset, boegschroef, koelbox   DE G BOATS CLASSIC 696 IS EEN ROBUUSTE SLOEP WAAR JE EIGENLIJK VAN ALLES MEE KUNT DOEN. LEKKER RUSTIG VAREN OVER DE GRACHTEN VAN AMSTERDAM OF VOL GAS MET EEN DIKKE 60 KM/UUR LEKKER WAKEBOARDEN OP DE PLAS. MAG HET IETS EXTREMER? TOCHTJE AMSTERDAM â?? IJMUIDEN â?? DEN HELDER VICE VERSA OOK DAT KAN MET DEZE OERSTERKE SLOEP MET HOGE GANGBOORDEN EN PLANERENDE BODEM MET GEÏNTEGREERDE SPRAYRAILS. HET KAN ALLEMAAL MET DE G BOATS CLASSIC.   Opbergruimte genoeg onder het voordek, de bakskist met toegang tot ruimte onder de vloer of de verhoogde achterbank. Op het zonnedek kun je heerlijk liggen zonnen met 2 volwassenen of lekker uit de wind zitten een boekje lezen terwijl de schipper vanaf zijn perfecte iets verhoogde zitpositie het overzicht blijft behouden op elke situatie. Verder hebben is er veel aandacht besteed aan een goede zit op de langsbanken met plek voor 8 personen. De langsbanken zijn extra breed en mooi afgewerkt en hebben een erg goede zit met hoge rug, veilig ook voor de kids aan boord. Het onderwaterschip is zeer geschikt voor snelle tochten over bijvoorbeeld het Markermeer of IJsselmeer. De V bodem snijdt mooi de golven aan en de iets verbrede sprayrails zorgen voor een mooi van de boeg wegschietend watergordijn en een comfortabele snelle plané. Als passagier en bestuurder blijf je zo ook lekker droog en geniet je optimaal van een lekker varende boot. Deze G-Boats Classic is uitgerust met de nieuwste Suzuki DF100B, 4 cilinder 100pk 4 stroke. Keyless start, powertrim, waarmee snelheden ruim boven de 55 km/uur haalbaar zijn. Comfortabel cruisesnelheid ligt rond de 35 km/uur. De G-Boat Classic 696 is uitgevoerd in 5 mm dik zeewaterbestendig aluminium en een oersterk spantenframe  De G Boat Classic 696 is geleverd met navigatieverlichting, landvasten, stootwillen, brandblusser, een zware Seastar stuurinrichting met grote 2.0 stuurpomp, traptreden aan de romp, bekerhouders, 12 volt contact voor de telefoon etc. Voorts is deze sloep nog eens voorzien van een Sidepower boegschroef, een comfortabele en stoere kussenset en LED courtesy ligths. Voor meer informatie of een bezoek aan deze fraaie sloep kunt u altijd een afspraak maken.  

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2018
  • Afmeting6.96 x 2.5 x 0.55 m
  • MateriaalAluminium