Jongert 2100S RED ARROW

€ 595.000,00
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Jongert
  • Model:2100S
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:1991
  • Afmeting:21.18 x 5.4 x 3.24 m
  • Materiaal:Aluminium
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Deze Jongert 2100S is de afgelopen 4 jaar gerefit, wat u gezien moet hebben. Het jacht verkeert in nieuwstaat en is klaar voor zijn nieuwe eigenaar.

Welkom bij de unieke en majestueuze Jongert 2100S uit 1991. Deze prachtige zeilboot is volledig gerefit vanaf 2018, waarbij elk aspect van het jacht met zorg en toewijding is vernieuwd. Sindsdien heeft dit meesterwerk de haven niet meer verlaten, waardoor de nieuwe eigenaar de kans krijgt om te genieten van een ongeëvenaarde zeilervaring.

De Jongert 2100S is een toonbeeld van vakmanschap en elegantie. Het schip is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en voorzien van hoogwaardige materialen, wat resulteert in een tijdloze schoonheid die de tand des tijds heeft doorstaan.

Met de uitgebreide refit vanaf 2018 heeft dit jacht een moderne en luxe uitstraling gekregen, terwijl het nog steeds trouw blijft aan zijn klassieke charme.

Of u nu kiest voor een ontspannen zeiltocht langs de kustlijn of een avontuurlijke reis naar exotische bestemmingen, de Jongert 2100S staat garant voor een soepele en moeiteloze zeilervaring. Dankzij de geavanceerde navigatiesystemen en moderne technologieën, is dit jacht gemakkelijk te bedienen en biedt het een gevoel van vertrouwen en veiligheid op het water.

Met zijn ruime dekken en comfortabele buitenruimtes, biedt de Jongert 2100S de ideale setting om te ontspannen en te genieten van de ongerepte schoonheid van de oceaan. De zorgvuldig ontworpen hutten bieden privacy en luxe, waardoor u zich thuis voelt, waar u ook vaart.

Als een ware parel van de zee, is de Jongert 2100S klaar om zijn nieuwe eigenaar te verwelkomen voor een leven van avontuur en luxe. Of het nu gaat om een ontspannen zeiltocht met familie of vrienden, dit jacht biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke reis op het water.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de Jongert 2100S en hoe u eigenaar kunt worden van dit meesterwerk op zee. Stap aan boord en laat u betoveren door de tijdloze schoonheid en het ongeëvenaarde vakmanschap van de Jongert 2100S!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 21.18 meter
    Breedte 5.4 meter
    Diepgang 3.24 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 1991
    Control type Single
    Cockpit type Centre cockpit
    Dek en opbouw kleur White
    Superstructure kleur White
    Hull number 366
    Rompmateriaal Aluminium
    Rompkleur White
    Land Jongert Shipyard
  • Kombuis
    Oven
    Verwarming
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 4
    Boegschroef
    Totale inhoud brandstoftank(s) 1550 liter
    Draaiuren 150
    Brandstof dieseltank gereinigd
  • Accommodatie
    Cabines een riante eigenaarshut met douche en toilet achter in het schip. Drie hutten voorin het schip
    Bedden 8
    Toilet Toilet
  • Tuigage
    Grootzeil
    Spinnaker Spinnaker
    Genoa
  • Electronica
    Dvd speler
    Cd speler
    Televisie
    Generator
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!