Beneteau Oceanis 40

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Beneteau
  • Model:Oceanis 40
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:2008
  • Afmeting:12.17 x 3.96 x 1.95 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:Medemblik

Omschrijving

Beneteau Oceanis 40 van 2e eigenaar in 3-huts uitvoering en zeer compleet uitgerust met oa elektrische lier, boegschroef, magnetron

Prachtig onderhouden Beneteau Oceanis 40 uit 2008

De Beneteau Oceanis 40 welke wij aanbieden is voorzien van 3 hutten en word door haar 2e eigenaar aangeboden. De Oceanis serie staat bekend om haar ruime en lichte interieur in combinatie met comfortabele vaareigenschappen.

De kuip is ruim en bied een goede zit, de stuurman heeft de genuaschoten onder handbereik en een goed overzicht over de kuip, aan stuurboordzijde is deze voorzien van een Quick ankerketting-teller (ideaal wanneer u veel ankert) en bediening van de motor en boegschroef. In de kuiptafel is een forse kaartplotter geplaatst welke naar beide zijdes gedraaid kan worden, zo verliest u nooit uw locatie! Tevens is de vaste kuiptafel ideaal onder helling als voetsteun en s'avonds met de kuiptafellamp een heerlijke plek om te borrelen.

De gangboorden zijn breed en er is veel grip en handvaten om naar het voordek te komen, hier treffen we de diepe ankerbak aan.

Het interieur is licht, aan bakboordzijde de navigatiehoek, voorzien van schakelboord, VHF en werkruimte voor de 1800-series. Aan stuurboord is de royale natte cel met eigen toegang vanuit de achterhut en via de salon.

Het kombuis is in de lengte geplaatst en beschikt over veel werkruimte en forse bovenlader koelkast en voldoende opbergruimte/kastruimte. Aan de andere zijde is de gezellige rondzit. In de boeg treffen we de eigenaarshut aan met dubbel V-bed en en-suite natte cel.

In het achterschip aan Bakboord is de 3e hut, identiek aan de andere zijde, ruim voor 2-personen met voldoende kastruimte.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!