Jeanneau Sun Odyssey 40.3

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Jeanneau
  • Model:Sun Odyssey 40.3
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:2006
  • Afmeting:12.2 x 3.95 x 1.95 m
  • Doorvaarhoogte:17.5 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:Willemsdorp

Omschrijving

Goed zeilende Jeanneau Sun Odyssey 40.3 met rolreef installatie, boegschroef, zeilen uit 2020

(Schip ligt nog in "wintermodus", vandaar nog niet gereinigd van buiten)

Goed uitgeruste Jeanneau Sun Odyssey 40.3 (3-cabin versie) welke van diverse vernieuwingen geniet.

Dankzij haar comfortable en ruime cockpit (dmv dubbele stuurwielen) bied zij een goede doorloop van achter naar voren. Door de vaste kuiptafel is het in de haven genieten en onder zeil bied zij een goede voetsteun. De gangboorden zijn voorzien van antislip vanuit de mal en bied een goede grip naar het voordek.

Het interieur is licht door de vele ramen en ruim door haar forse breedte van bijna 4 meter. Aan stuurboord treffen we het L-vormig kombuis voorzien van dubbele spoelbak, forse bovenlader koelkast en 2-pits fornuis met oven. Ook is hier de toegang tot de ruime achterhut, voorzien van kastruimte en boekenplank. Aan de andere zijde bevind zich de andere identieke achterhut. Aan bakboordzijde is de natte cel, voorzien van douchegordijn, zitje en toilet met spoelbak evenals de ingebouwde vuilwatertank,

De Saloon heeft aan bakboordzijde de navigatietafel, bij geen gebruik is deze eenvoudig tegen de wand aan te schuiven en is er meer bankruimte, zo word de ruimte optimaal benut voor zowel in de marina als onder zeil. De navigatietafel is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals kaartplotter met AIS receiver, VHF en Webasto dieselkachel bediening (uitgangen in elke cabine).

In de boeg is de royale eigenaarshut, voorzien van ruim V-bed met lattenbodem en praktische bergruimte onder het beds, diverse kastruimte (hang/leg) en wasbakje.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!