Harding 7m

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Harding 7m
  • Categorie:Tender
  • Bouwjaar:2020
  • Afmeting:7 x 2.3 x m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Omgebouwde Harding redding sloep welke perfect geschikt is om met grote groepen het water op te gaan.

De Hardingsloep betreft een orriginele reddingsloep uit eind jaren '70. Deze heeft de eigenaar in 2020 aangekocht en omgebouwd tot een luxe sloep waar ontspanning en gezelligheid de basis vormen. Deze omgebouwde sloep is ook voorzien van een Vetus motor uit bj 2020 welke altijd goed onderhoud heeft gehad en zorgeloos vaarplezier biedt.

De indeling van de sloep heeft achterin een zitbank om goed te kunnen sturen en gezellig te kunnen praten met uw gezelschap. De motor kap dient met een groot oppervlak perfect als tafel om lekker versnaperingen op te zetten. Voorin bevind zich een riante rondzit welke om te toveren is tot een groots ligbed.

Deze sloep is afgemaakt met een mooie en grote bootkap welke in verschillende delen op te zetten valt. Als bescherming van de sloep is deze kap geheel dicht te maken. Wanneer er gevaren wordt is het achterste gedeelte van de kap makkelijk te verwijderen waarna een grote kap blijft staan boven het zitgedeelte aan de voorkant van de sloep. Op de zeer mooie dagen is het mogelijk om alle ramen uit het doek te ritsen waardoor er een groot zonnedoek (binimi) blijft staan, waar de wind lekker voor verkoeling kan zorgen.

Momenteel zijn er in de sloep alle basis gemakken aanwezig. Hydraulische besturing via een groot aangehangen roer (niet Harding origineel) maakt het manouvreren met deze sloep zeer gemakkelijk. Ook is de verplichte navigatie verlichting aanwezig in de vorm van LED verlichting, hierdoor is het ook mogelijk om langdurig in de avond schemer te genieten van de ondergaande zon maar wel opvallend te blijven voor overig vaarverkeer. Om te zorgen dat alle momenten vast gelegd kunnen worden is het mogelijk om op het stuur console een telefoon of elektronisch aparaat op te laden. De automatische bilge pomp met vlotter zorgt er voor dat inkomend vocht/water snel uit de boot wordt afgevoerd.

Afgelopen vaarseizoen (enige vaarseizoen na ombouw) heeft de sloep als verhuur boot gevaren voor een lokaal sloep verhuur bedrijf. De sloep wordt opgeleverd met motorbeurt, voorzien van nieuwe laklaag en is de bootkap professioneel gereinigd en geimpregneerd. Eventueel is de BTW verrekenbaar mocht u deze sloep bedrijfsmatig willen aankopen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 7 meter
    Breedte 2.3 meter
    Waterlijn lengte (Lwl) 650 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2020
    Control type Single
    Dek en opbouw kleur Black
    Superstructure kleur Black
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur Black
    Land Harding
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 3
    Totale inhoud brandstoftank(s) 40 liter
    Draaiuren 100
  • Voorzieningen
    Bimini
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!