Breedendam 825 Admiraal Beluga

€ 47.500,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Breedendam
 • Model:825 Admiraal
 • Bouwjaar:1998
 • Afmeting:8.25 x 3 x 0.65 m
 • Materiaal:Wood
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De Breedendam 825 Admiraal is een geheel houten sloep met een prachtige eveneens houten afsluitbare opbouw. Deze Admiraal is gebouwd in 1998.

De Breedendam 825 Admiraal Cabin is een geheel houten sloep met een prachtige eveneens houten afsluitbare opbouw. Deze Admiraal 825 Cabin is gebouwd in 1998. Dankzij het vakmanschap en de ambachtelijke bouwwijze is ook deze sloep uniek en kent haar eigen kenmerken. De sloep voorzien van de veel opties en is altijd door De Breedendam werf onderhouden. De extra voorzieningen op het gebied van de cabine zorgen ervoor dat het verblijf voor enkele dagen op de sloep erg aangenaam zal zijn. Met de goed onderhouden Vetus 22PK dieselmotor kunt u rustig mijlen varen en genieten van de nodige dagen en nachten op het water.

De vaareigenschappen zijn erg goed; deze boot heeft een uitermate rustige en stabiele gang door het water. Zowel in de vooruit als achteruit stand zeer goed te besturen. Met eveneens een stabiele vaarlijn is het goed manouvreren met dit schip.

Met houten romp en alle zichtbare gelakte delen zijn vervaardigd met massief Mahoniehout. De constructieve spanten en het achterhout van de romp en de dekken zijn in eiken gebouwd. De romp is overnaads geconstrueerd waardoor het schip een prachtige klassieke uitstraling en rustige stabiele watergang heeft.

De cabine heeft patrijspoorten aan de zijkant en raampjes met zicht in de kuip; is toegankelijk via een deurtje en is ingenieus vervaardigd met een te openen klep waardoor het in- en uitlopen gemakkelijk gaat. De gehele opbouw is ook gebouwd met Mahonie. Het dek op de opbouw en de voor- en achterdekken zijn afgewerkt met teakhout. De kabelaring en het messing beslag is eveneens in goede staat. Het lakwerk is goed en vakkundig aangebracht waardoor deze de kleur van het Mahonie tot haar recht laat komen en de boot een egale uitstraling geeft.

De buiskap en kuiptent in crèmekleur maakt het geheel compleet en comfortabel; het is ook mogelijk al varend onder de buiskap te zitten doordat het frame iets verhoogd is.

Het onderwaterschip is recent (zomer 2020) helemaal nagelopen en gerenoveerd; geheel met de nodige verflagen opgebouwd en afgewerkt met antifouling.

De dieselmotor, Vetus 22PK, is onlangs geheel nagelopen en onderhouden. Ook de stuurinrichting is nagelopen en onderhouden. De RedTop kwaliteitsaccu's zijn nieuw geïnstalleerd. Heeft uitgebreid onderhoud gehad en loopt goed.

Navigatieverlichting

Zwemtrap

Fenders

Landvasten

Walstroom installatie

RedTop start accu

RedTop serviceaccu

Matrassen met bedbodems op maat gemaakt

Anker

Originele Breedendam Pikhaak

Vlaggenstok met vlag

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 8.25 meter
  Breedte 3 meter
  Diepgang 0.65 meter
  Waterlijn lengte (Lwl) 800 meter
 • Bouw
  Bouwjaar 1998
  Control type Single
  Cockpit type Aft cockpit
  Rompmateriaal Wood
  Land Scheepswerf De Breedendam
Had ik maar een boot...

Een tweedehands of gebruikte boot kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je nog niet direct een nieuwe boot kopen, dan is er ook ruime keuze in tweedehands en gebruikte boten. Voor elk type watersporter is er een boot die bij je past: een sloep, een zeiljacht, een motorboot, er een opknapper of een zo goed als nieuw model. Blijf niet dromen, maar kies nu jouw tweedehands boot.

Liever toch een nieuwe boot? Bekijk dan hier ons aanbod nieuwe boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!