Maxus 26 Electric In-Stock New

€ 70.594,00
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Northman Shipyard
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:2023
  • Afmeting:8,40 x 2,82 x 0,35 m
  • Doorvaarhoogte:10 m
  • Materiaal:Polyester
  • Ligplaats:Marknesse / Vollenhove (verkoophaven)

Omschrijving

Zeilen met de Maxus 26 is genieten! Deze comfortabele en gloednieuwe zeilboot hebben we op voorraad en kan worden uitgerust met een elektrische aandrijving.

De Maxus 26 combineert comfort en een ruim en licht interieur met een moderne uitstraling en goede zeileigenschappen. Dit zeiljacht beschikt met haar stijlvolle en doordachte design over 4 vaste slaapplaatsen, goed zittende banken, een moderne keuken en een badkamer cabine met elektrisch toilet. Zowel de voorcabine als badkamer kunnen worden afgesloten.

De uitnodigende cockpit en het moderne zeilplan lonken u het water op te gaan en om te gaan zeilen. De gangboorden en cockpit zijn voorzien van Flexi teak en geven de zeilboot een luxe uitstraling. Voor de ultieme zeilervaring kunt u bij lichte wind, zowel bovenwinds als benedenwinds, de Code Zero bijzetten.

De Maxus 26 is zeer geschikt voor op de binnen-en kust wateren en de wadden. Het zeiljacht beschikt over een swingkeel en heeft een variabele diepgang van 0,35 / 1,43 meter.  Met het maststrijksysteem kan de mast van de Maxus 26 eenvoudig en veilig omhoog en omlaag worden gebracht. Deze 8,40 meter zeilboot maakt het mogelijk om met familie en vrienden ultiem te ontspannen aan boord maar ook sportief te zeilen!

De Maxus 26 voorraadboot is beschikbaar in het voorjaar van 2023! Neem contact met ons op om het zeiljacht te bekijken en de mogelijkheden te bespreken zoals de specificaties die u nog kunt personaliseren, de mogelijkheid voor een ligplaats etc.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw zeiljacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Je eigen wensen gaan in vervulling bij het kopen van een nieuwe zeilboot. Er is ruime keuze in interieur indeling, rompkleuren, houtsoorten, vloeren en zeilen. Een boot zoals jij hem graag wilt. Een nieuwe zeilboot is modern, luxe en van alle gemakken voorzien. Het type en de grootte bepaal je zelf: neem je hem mee per trailer of vaar je hem overal heen? Wordt het een snelle racer of een toerzeiljacht?

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!