Beneteau Oceanis 30.1

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Chantiers Beneteau
  • Model:Oceanis 30.1
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Afmeting:9.53 x 2.99 x Diverse mogelijkheden m
  • Doorvaarhoogte:13.66 m

Omschrijving

Met de introductie van de Beneteau Oceanis 30.1 toont Beneteau een compacte Oceanis vol grootse ideeën. De Beneteau Oceanis 30.1 is groots met ruimte en de eerst stap naar, en kennismaking met, de ".1"-reeks, die tijdens de boatshow in Cannes 2018 werd uitgebreid met de Beneteau Oceanis 46.1, na de zeer succesvolle introductie van de Beneteau Oceanis 51.1 die vorig jaar werd gelanceerd.

Sinds de lancering van de Oceanis 30.1 heeft het model al diverse prijzen en awards gewonnen. In januari 2020 zijn daar de begeerde European Yacht of the Year Award 2020 en de prestigieuze US Boat of the Year Award 2020 aan toegevoegd. Ook in Nederland is het voor de Hiswa een duidelijke onomstreden keus geweest om de Beneteau Oceanis 30.1 tot zeilboot van het jaar 2019 te benoemen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 9.53 meter
    Breedte 2.99 meter
    Diepgang Diverse mogelijkheden
    Doorvaarhoogte 13.66 meter
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw zeiljacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Je eigen wensen gaan in vervulling bij het kopen van een nieuwe zeilboot. Er is ruime keuze in interieur indeling, rompkleuren, houtsoorten, vloeren en zeilen. Een boot zoals jij hem graag wilt. Een nieuwe zeilboot is modern, luxe en van alle gemakken voorzien. Het type en de grootte bepaal je zelf: neem je hem mee per trailer of vaar je hem overal heen? Wordt het een snelle racer of een toerzeiljacht?

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!