Scandinavia 35

€ 127.500,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Stable Wind Producent van Scandinavia
  • Model:Scandinavia 35
  • Categorie:Sailing Yacht
  • Bouwjaar:2021 - 2022
  • Afmeting:10.70 x 3.45 x 1.90 m
  • Motor:Volvo D1-20 PK
  • Ligplaats:Bootonderhoudblauwestad

Omschrijving

Scandinavia 35 – Het nieuwste parade paardje van Stable Wind Polen. Ontworpen door de beroemde yachtdesign studio – Marc Oliver van Ahlen. Uitstekende nautische eigenschappen en een luxe en ruim interieur - zijn de belangrijkste kenmerken van dit jacht.

Goed uitgebalanceerd met een zeiloppervlakte van meer dan 60 m2, kategorie A is een garantie voor veiligheid tijdens lange Oceaanreizen. Ruim interieur met een breedte van 4 m en met ruime slaapplaatsen tot 2,15 m! Volledig ingerichte keuken en een ruime badkamer. In Scandinavia 35 hebben de ontwerpers de klassieke navigatietafel, laptoptas en kaarten slim geïntrigeerd  in de tafel.  Comfortabele hoekbank en een grote hoeveelheid aan ruimte om de perfecte plek te creëren.

Drie hutten ingericht voor de privacy. Stable Wind Shipyard is van plan om de Scandinavia 35 te bouwen in drie versies: Bemanning (3 hutten, een ruime keuken en grote badkamer) en charter (3 hutten, standaard kombuis en badkamer, extra bed in de cabine) en een snelle revolutionaire  versie met gennaker, koolstofvezel afgewerkt voorbereid voor transatlantische regatta's.

Een veelheid aan opties en interieurconfiguratie waardoor elke klant een jacht "op maat" kan samenstellen, afhankelijk van de behoeften en prioriteiten. Wij geven de voorkeur aan de reder-versie waarbij het interieur is ingericht in de stijl van Stokholm White - is de toonaangevende stijl van interieurontwerp voor Scandinavia Yachts-producten voor het komende seizoen. Dominante heldere kleuren en doordachte binnenverlichting maken het interieur ruimer en wordt gezelliger, uitnodigend om er tijd in door te brengen.

Prijzen onder voorbehoud. Af werf Polen

www.scandinavia-yachts-nederland.nl

www.stablewind.com

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 10.70 meter
    Breedte 3.45 meter
    Diepgang 1.90 meter
    Waterlijn lengte (Lwl) 9.16
  • Bouw
    Bouwjaar 2021 - 2022
    Land Polen
    Ontwerper Marc Oliver v. Ahlen
  • Motor
    Totale inhoud brandstoftank(s) 120 liter
    Merk Volvo D1-20
    Brandstof Diesel
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw zeiljacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Je eigen wensen gaan in vervulling bij het kopen van een nieuwe zeilboot. Er is ruime keuze in interieur indeling, rompkleuren, houtsoorten, vloeren en zeilen. Een boot zoals jij hem graag wilt. Een nieuwe zeilboot is modern, luxe en van alle gemakken voorzien. Het type en de grootte bepaal je zelf: neem je hem mee per trailer of vaar je hem overal heen? Wordt het een snelle racer of een toerzeiljacht?

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!