RS Sailing RS21

€ 37.500,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:RS Sailing
  • Model:RS21
  • Categorie:Open sailing boat
  • Afmeting:6.4 x 2.2 x m

Omschrijving

De RS21 is de ideale daysailor voor de recreatieve zeiler. Daarnaast is de RS21 geselecteerd als de boot voor de Sailing champions league.

Het dek heeft meer dan voldoende ruimte voor 4 tot 5 actieve zeilers, terwijl met de slimme lay-out van de boot ook duo-handed gezeild kan worden. Het zorgt voor flexibiliteit voor zowel racing, training en cruising. De RS21 is gebouwd van glasvezel en polyester en is voorzien van een kernmateriaal van gerecyclede PET. De RS21 kan optioneel worden uitgerust met een volledig elektrische motor waarvan de schroef in de romp verdwijnt tijdens het zeilen. De accu is los en kan gemakkelijk na het zeilen opgeladen worden.

Met de RS21 heeft RS Sailing een 21 voet kielboot ontwikkeld die duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en fantastische zeileigenschappen combineert in een boot.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw zeiljacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Je eigen wensen gaan in vervulling bij het kopen van een nieuwe zeilboot. Er is ruime keuze in interieur indeling, rompkleuren, houtsoorten, vloeren en zeilen. Een boot zoals jij hem graag wilt. Een nieuwe zeilboot is modern, luxe en van alle gemakken voorzien. Het type en de grootte bepaal je zelf: neem je hem mee per trailer of vaar je hem overal heen? Wordt het een snelle racer of een toerzeiljacht?

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!