Contest 55CS

 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Contest Yachts
 • Model:Contest 55CS
 • Categorie:Sailing Yacht
 • Afmeting:18.10 x 5.02 x 2.55 m
 • Doorvaarhoogte:24.82 m
 • Materiaal:GRP (polyester)

Omschrijving

Na het succes van de Contest 55CS in de British Yachting Awards 2020, waarmee we de award voor 'Bluewater Cruiser of the Year' hebben gewonnen, zijn we verheugd u te kunnen melden dat de 55CS ook winnaar is van de 2021 European Yacht of the Year award, de Oscaruitreiking in de wereldwijde jachtbouwindustrie, in de categorie 'Luxury Cruiser’!

In de nieuwe Contest 55CS worden voor het eerst verstevigingen van carbon aangebracht. In combinatie met de vacuüm-infusie bouwwijze wordt het polyester schip daardoor lichter en steviger, waardoor meer binnenruimte ontstaat.
De Contest 55CS heeft nieuwe panoramavensters voor de master suite in het achterschip. De garagedeur kan hydraulisch zakken en daardoor dienen als zwemplatform en ‘lanceerplatform’ voor de tender en het waterspeelgoed. Over het geheel is er meer lichtinval door luiken en ramen, zowel door het formaat als aantal. Als eigenaar kunt u kiezen uit een indeling die het beste bij u past en dat geldt ook voor bijvoorbeeld zeilsystemen, carbon of aluminium mast en giek of een carbon boegspriet met geïntegreerde furling. Het dek wordt belegd met duurzaam teak, vacuüm verlijmd.

Contest 55CS sailing

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 18.10 meter
  Breedte 5.02 meter
  Diepgang 2.55 meter
  Waterlijn lengte (Lwl) 15.53 meter
  Doorvaarhoogte 24.82 meter
 • Bouw
  Werf CONYPLEX BV
  Rompmateriaal GRP (polyester)
  Land Nederland
  Ontwerper judel/vrolijk & co
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw zeiljacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Je eigen wensen gaan in vervulling bij het kopen van een nieuwe zeilboot. Er is ruime keuze in interieur indeling, rompkleuren, houtsoorten, vloeren en zeilen. Een boot zoals jij hem graag wilt. Een nieuwe zeilboot is modern, luxe en van alle gemakken voorzien. Het type en de grootte bepaal je zelf: neem je hem mee per trailer of vaar je hem overal heen? Wordt het een snelle racer of een toerzeiljacht?

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands zeilboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!