RAND Supreme 27

€ 140.239,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:RAND BOATS
  • Model:Supreme 27
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Bouwjaar:2022
  • Afmeting:8,44 x 2,59 x 0,35 m
  • Materiaal:polyester
  • Motor:Mercruiser 350 PK PK

Omschrijving

Naast de 28 Leisure heeft  RAND ook de 27 Supreme ontwikkelt, deze prachtige bowrider is dan ook geheel uitgevoerd om je heerlijk een dag met vrienden en/of familie op het water te kunnen vermaken. In plaats van de kajuit heeft de 27 Sport een ruime open boeg met een 2 persoons love seat en een 1 persoons lounge bank met comfortabele rugleuning.

Door het gebruik van teak op de kuipvloer enz. heeft de boot van binnen een warm en gezellig gevoel, verder is het meteen een goede antislip en voelt het goed aan voor uw voeten.

Uiteraard is het mogelijk om achter deze geweldenaar te kunnen waterskiën, wake boarden of een tube te slepen, wat voor nog  extra vermaak op het water kan zorgen! 

Door zijn ruimtelijke inrichting is er genoeg ruimte voor 10 personen en de grote tafel in de U-zit geeft meteen een gezellige indruk. Het grote zonnedek achterop, kan zowel als zonnedek als 2 persoons lounge bank worden gebruikt met zicht over het water en de mogelijkheid om even af te koelen in het water via het ruime zwemplatform.

In de kuipruimte is aan bakboord zijde een prachtig keukenblad geplaatst met een wasbak en een koelkast er onder, zodat er gemakkelijk wat heerlijke versnaperingen klaar gemaakt kunnen worden voor uw gasten of uzelf!

De aparte toiletruimte heeft voldoende ruimte en zijn ingang is vanuit de kuipruimte, deze is  geheel afsluitbaar.

Ook deze prachtige 27 Sport vaart zeer stabiel en koerst mooi, verder is deze uitvoerbaar met benzine-, diesel of elektrische motoren.

RAND boats 27 Supreme with 300hp mercury verado

Testrun of the RAND boats 27 Supreme outboard version with 300hp Mercury Verado V8 engine. This boat is also available as full ELECTRIC and Inboard Mercruiser version. It is a Danish brand and design. The boat runs very well trough the water and has a topspeed of +50mph in this video we show you the boat and for sure fast running moments! This testrun is done on the Dutch waters, named "de Kaag". Please check all of our other videos on our Omtzigt Watersport YouTube Channel.
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 8,44 meter
    Breedte 2,59 meter
    Diepgang 0,35 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2022
    Rompmateriaal polyester
  • Kombuis
    Koelkast
  • Motor
    Merk Mercruiser
    Vermogen 350 PK
    Max snelheid 85 km/h
    Brandstof Benzine, diesel of elektrisch
Had ik maar een speeboot...

Speedboten en sportcruisers te koop

Met hoge snelheid over het water, deinzend over de golven met jouw eigen speedboot. Een stijlvolle en snelle boot waarmee je jouw passie voor het varen echt kunt uiten. Met de hoge pk’s en de strakke lijnen glijd je door het water. Ben je ouder dan 18 en in het bezit van een vaarbewijs? Dan is een speedboot misschien wel echt iets voor jou.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!