Boston Whaler 360 Outrage

€ 854.300,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Boston Whaler
  • Model:360 Outrage
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Afmeting:10.82 x 3.3 x 0.62 m
  • Materiaal:GRP - sandwich
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Boston Whaler 360 Outrage

De 360 Outrage vertegenwoordigt een nieuwe standaard van uitmuntendheid voor offshore mid-console boten. Ontworpen vanaf de kiel om de ruimte en functionaliteit te maximaliseren, levert de 360 Outrage een moeiteloze vaarervaring en een enorme hoeveelheid flexibiliteit. Geavanceerde technologie is overal zichtbaar, van het intuïtieve stuurstation tot het beschikbare lithium-ionbatterijsysteem. Dankzij de perfect op het vermogen afgestemde motoren opties, waaronder de nieuwe 600 pk sterke V12 Mercury Verado motoren, is de 360 Outrage niet alleen de meest veelzijdige en ergonomische mid-console boot op de markt, maar ook de leukste.

Drievoudige 300 pk Mercury-motoren met opties zoals drievoudige 450 pk Mercury FourStrokes of dubbele 600 pk V12 Verados voor een opwindende snelheid, acceleratie en precisie met een maximaal brandstofverbruik.

Geavanceerde Fathom-technologie, een eerste in zijn soort boot-elektrificatiesysteem.

Een state-of-the-art stuurstation, nu met gebruiksvriendelijke Simrad-technologie, grotere elektronica en Joystick Piloting zorgen voor een moeiteloze bediening.

Digitale schakeltechnologie maakt afstandsbediening van sleutelsystemen mogelijk. Beschikbare gyro-stabilisatie zorgt voor comfort in rollende zeeën.

Opnieuw geconfigureerde boegzittingen bieden meer ruimte en gemakkelijker toegang tot de ankerlier/anker en verbeterd vermogen om vanaf de boeg te vissen.

Meer gepersonaliseerde cockpit biedt opties voor een grill en Corian-werkblad.

Verbeterde opslag door de hele boot, wat resulteert in meer bruikbare boegopslag, een meer georganiseerde cabine en beter toegewezen slaapruimte in het V-bed.

Hardtop toegang door het midden zorgt ervoor dat klimmer zich veel veiliger voelt, en de stijllijnen van de boot zijn ook verbeterd

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 10.82 meter
    Breedte 3.3 meter
    Diepgang 0.62 meter
  • Bouw
    Control type Double
    Cockpit type Double cockpit
    Rompmateriaal GRP - sandwich
    Rompkleur White
    Land Boston Whaler
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 6
    Totale inhoud brandstoftank(s) 1514 liter
Had ik maar een speeboot...

Speedboten en sportcruisers te koop

Met hoge snelheid over het water, deinzend over de golven met jouw eigen speedboot. Een stijlvolle en snelle boot waarmee je jouw passie voor het varen echt kunt uiten. Met de hoge pk’s en de strakke lijnen glijd je door het water. Ben je ouder dan 18 en in het bezit van een vaarbewijs? Dan is een speedboot misschien wel echt iets voor jou.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!