Venegy V37

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Venegy
  • Model:V37
  • Categorie:Speedboat and sport cruiser
  • Afmeting:11.2 x 3.86 x 0.85 m
  • Materiaal:Aluminium
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De nieuwe Venegy 37 combineert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rompvorm, duurzaamheid en prestaties.

De Venegy V37 combineert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rompvorm , duurzaamheid en prestaties. Het interieur van de Venegy V37 is strak, modern en bijzonder functioneel. Bij de ontwikkeling van de Venegy V37 is samengewerkt met Vripack Yacht Design. Het in Sneek gevestigde bedrijf behoort internationaal tot een van de grote spelers op het gebied van yacht design.

De Venegy V37 kenmerkt zich door een uniek stuurhuis; welke beschikt over een 360 graden panoramazicht met veiligheidsglas, wat zorgt voor een maximaal zicht en veiligheid. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval. De ontworpen romp is revolutionair te noem en met fraaie rondingen en een ultrastijve bouw. Het onderwaterschip met de gepatenteerde Petestep technologie zorgt voor een hogere topsnelheid en 12% minder brandstofverbruik.

Het eigentijdse en uitzonderlijk stijlvolle interieur krijgt een moderne, stoere en warme uitstraling door het gebruik van hoogwaardige luxe materialen. De mooie bekleding, de ledersoorten en de stijlvolle details vormen samen een bijzonder fraai geheel. Het voorschip biedt stahoogte en beschikt over een riant tweepersoons bed. Aan stuurboord, onder de stuurstand, bevindt zich een natte cel met elektrisch toilet en douche.

De Venegy V37 is uitgerust met alles wat nodig is om het verblijf aan boord tot een fantastische beleving te maken. Het schip is voorzien van een royaal zonnedek, een hekdouche, een buitenkeuken met grill en een riant outdoor zitgedeelte. Met twee koelkasten en een ijsmachine aan boord is een gekoeld drankje altijd binnen handbereik. De Venegy V37 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Boven de stuurstand bevindt zich een speciale dakconstructie waarin een schuifdaksysteem is geĂ¯ntegreerd. De Venegy V37 kan worden uitgerust met het Joystick Docking systeem van Volvo Penta, dit maakt het afmeren eenvoudiger en veiliger. De kuip en het onderwaterschip zijn voorzien van dimbare led-verlichting om een unieke en ontspannen ambiance te creĂ«ren. Voor het anker is een elektrisch schuifsysteem geĂ¯ntegreerd.

De Venegy V37 levert indrukwekkende prestaties. Het jacht wordt standaard voortgestuwd door twee krachtige Volvo Penta D3-220 5-cilinder dieselmotoren die garant staan voor topprestaties op het water. De motoren bieden een hoge betrouwbaarheid, een laag brandstofverbruik en weinig onderhoudskosten. Op topsnelheid is het geluidsniveau opvallend laag. Optioneel kan de Venegy V37 worden geleverd met 2x een Volvo Penta D6-dieselmotor van 340 pk of 2x een Volvo Penta D6-dieselmotoren van elk 380 pk. Ook zijn op bestelling 2 elektromotoren leverbaar. De topsnelheid bedraagt 38+ kts.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 11.2 meter
    Breedte 3.86 meter
    Diepgang 0.85 meter
  • Bouw
    Control type Double
    Cockpit type Aft cockpit
    Rompmateriaal Aluminium
    Land Prins van Oranje Groep
  • Kombuis
    Freezer
    Verwarming
    Air conditioning
  • Motor
    Stern thruster Stern thruster
    Koeling
    Ontsteking Electric
    Totale inhoud brandstoftank(s) 1000 liter
  • Navigatie
    Autopilot
    Vhf
    Radar
  • Accommodatie
    Bedden 2
  • Electronica
    Dvd speler
    Cd speler
    Televisie
    Generator
  • Voorzieningen
    Bimini
Had ik maar een speeboot...

Speedboten en sportcruisers te koop

Met hoge snelheid over het water, deinzend over de golven met jouw eigen speedboot. Een stijlvolle en snelle boot waarmee je jouw passie voor het varen echt kunt uiten. Met de hoge pk’s en de strakke lijnen glijd je door het water. Ben je ouder dan 18 en in het bezit van een vaarbewijs? Dan is een speedboot misschien wel echt iets voor jou.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!