Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 94

Het is een lang gekoesterde wens: de aanschaf van een eigen sloep. Stel je voor: je eigen gloednieuwe boot, volledig afgestemd op jouw wensen, klaar om de wateren te verkennen. Een nieuwe sloep kopen via een Hiswa Erkend bedrijf is de juiste keuze voor dit avontuur.

Antaris Sixty6

€ 43.950,00

Dé succes sloep van Antaris De Antaris Sixty6 is de succes sloep van Antaris, anders dan alle andere sloepen. Met een stoere boeg en een spiegel die schuin naar binnen loopt, heeft de sloep een eigentijds karakter. De breedte zorgt voor enorm veel stabiliteit en binnenruimte. Het onderwaterschip van de Antaris Sixty6 is speciaal ontworpen om zowel langzaam als snel zeer stabiel te varen. Hierdoor is het mogelijk om een motor te kiezen met een hoog of een laag aantal pk’s. Daarnaast is het mogelijk om de Sixty6 met een elektromotor uit te rusten. Lees meer over varen met elektrische aandrijving. De Antaris Sixty6 is nieuw te bestellen vanaf € 43.950,- Klik hier om de Sixty6 geheel naar eigen wens samen te stellen.

  • CategorieTender
  • BouwjaarNieuw
  • Afmeting6.60 x 2.60 x 0.70 m
  • MateriaalPolyester

Prins Van Oranje 700e (elektrisch)

€ 53.000,00

PVO 700E, DIRECT LEVERBAAR! De nieuwe PVO 700E is een elegant gelijnde overnaadse sloep met een klassieke en authentieke uitstraling. De complete boot is vervaardigd uit hoogwaardige materialen als polyester, RVS en permateek waardoor de sloep amper onderhoud nodig heeft. De PVO 700E wordt volledig in Nederland gebouwd en is standaard uitgerust met een krachtige elektromotor van VETUS waardoor er ruim 8 uur trilling- en geruisloos kan worden gevaren.   De sloep is direct leverbaar.

  • CategorieTender
  • Afmeting6.9 x 2.3 x 0.5 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Menken - Hudson26

€ 119.750,00

Sinds 2007 bouwen wij de Hudson. Daarmee waren wij trendsetter in het latere "tender" segment. De klassieke rompvorm van de Hudson is afgeleid van de Amerikaanse Eastcoast lobsterboats. Hier speelde beperkte diepgang een belangrijke rol, terwijl de forse waaiersteven ervoor zorgde dat de schepen zich op open water goed oprichtten en droog voeren. De grote open spiegel geeft het gevoel nog dichter op het water te zitten. In 2021 introduceren we een nieuwe deck-layout. Met meer zitplaatsen en een groter zonnedek voor de stuurstand. De eerste 3 boten met de nieuwe lay-out staan al in het orderboek.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2025
  • Afmeting7.87 x 2.45 x 0.80 m
  • MateriaalPolyester Hand-layup
  • MotorYanmar 74 tot 247 pk PK

Isloep, Rapida 750

€ 51.990,00

De Rapida 750 is de publiekslieveling. Voor een modern gezin is de strak vormgegeven "tender'niet alleen sportief en snel, maar nodigt deze ook uit om gezellig met familie en vrienden het water op te gaan. Met zijn strakke rechte belijning aan de buitenkant vertoont de Rapida 750 alle tenderkenmerken. De indeling van het interieur daar in tegen lijkt meer op die van een sloep door de comfortabele ruime rondzit. Zo zit iedereen gezellig om de stuurman heen. De vaareigenschappen zijn uitstekkend door de stabiele ligging. Hoe snel hangt af van de grootte de motor. Er is een motorrange tot wel 110 pk. Niets is zo leuk om met meerdere mensen een dag op het water door te brengen. De Rapida 750 heeft ruimte voor 12 mensen. Een frisse duik in het water? Dat kost geen enkele moeite vanaf het met teakhout ingelegde zwemplateau dat over de hele breedte van de boot loopt. En wil iemand languit van de zon genieten? Dan is het grote zonnebed een uitkomst. Nu nog een lekker glas gekoelde witte wijn uit de ingebouwde wijnklimaatkast en..... genieten maar!

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.50 x 2,25 x 0,60 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorYanmar 3 en 4 cilinder of Waterworld elektromotor 21 tm 110 pk PK

Seafury Hawker Tender 800

€ 68.900,00

Kwaliteit welke u van ons gewend bent, in een modern jasje.

  • CategorieTender
  • Afmeting8 x 2.8 x 0.45 m
  • MateriaalOther
  • MotorVetus 28 PK PK

Proton 28S

€ 199.950,00

Zijn stille motoren en dynamische design met grensverleggende technologie maken de 28S onbetwist tot de meest indrukwekkende tendersloep in zijn klasse. De 28S is gelijkwaardig aan de 28L. Het grootste verschil is de plaatsing van het stuurwiel en dus de positie van de schipper. De 28S heeft het stuurwiel in het voorschip gelijk achter het windraam. Dit geeft veel comfort bij sportiever vaargedrag en varen op open water. Proton heeft voor de nieuwe 28S rekening gehouden met een breed publiek. Een mix van retro en moderne belijningen sieren dit unieke model. De nieuwe 28S heeft een uiterst efficiënt onderwaterschip en is geschikt voor zowel de binnenwateren als het kustwater. Uitmuntende vaareigenschappen voor het langzaam varen maar ook zeker voor snelheden tot 70 km/u met de krachtige Mercury Diesel TDI motoren. Het interieur straalt comfort uit en is tot in de details uitgewerkt. Het ruime zonnebed achter op het schip geeft ruimte aan 2 personen. In de cabine een afsluitbaar vast toilet, veel bergruimte en optioneel een luxe betimmering incl. 2 pers bed. Een functioneel en luxe afgewerkt keukenblokje achter de bestuurders stoel is uitgerust met wasbak en 65L rvs koelkast. De zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus, het voorste gedeelte is verlaagd zodat u ook staand kunt sturen zonder extra veel hinder te hebben van de wind. Dat geeft een ruimtelijk gevoel en ook een goede stahoogte onder de cabrioletkap. De vaak hinderlijke grote motorkist is in de nieuwe 28S volledig  weggewerkt onder het ruime zonnedek. Dit ruime zonnedek geeft veel opslagruimte en is makkelijk te benaderen door het grote openslaande luik. De luxe proton 28S is standaard zeer compleet, vraag naar onze prijs en optie lijst via info@protonyachting.nl 

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2021
  • Afmeting8.85 x 2.70 x 0.61 m
  • MateriaalAluminium
  • MotorMercuryDiesel Max 270PK PK

Interboat 19

€ 33.900,00

Interboat 19 Door de afmetingen kan de 19 onder elke brug door en vaart moeiteloos door de ondiepste wateren.   Mooi van binnen èn van buiten De ruime kuip biedt een zeer comfortabele zitplaats aan 9 personen. De hoge rugleunigen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de U- vormige bank in het voorschip kunnen extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat. Veel bergruimtes vindt u terug onder de banken waaronder ook de standaard geïsoleerde koelbak voorin. Onder de instappen treft u de bergruimtes aan voor de stootwillen en lijnen. Dit alles onder handbereik van de schipper.   “ Optimaal zitcomfort en uitstekende vaareigenschappen “ De Interboat 19 is sinds de introductie in 1996 de meest verkochte sloep van Nederland. De sloep is in de jaren steeds verder doorontwikkeld. De prijs van de standaard zeer complete Interboat 19 bedraagt € 33.900,-. Nu ook leverbaar met een optioneel zwemplateau. Wilt u een volledig overzicht van deze prachtige boot inclusief de prijzen en haar extra’s?   Interboat 19 is een prachtig afgewerkte sloep met een tijdloos design. Met haar mooie zeeg en overnaadse romp is ze ook met een optioneel zwemplateau of een aangehangen roer te verkrijgen. Geschikt voor Categorie C (kustwateren) en een ideale sloep om zowel klein als groot water te ontdekken. De Interboat 19 is ook makkelijk trailerbaar.    

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting6.00 x 2.40 x 0.60 m
  • Materiaalpolyester hand lay-up
  • MotorVetus 11 - 27 PK

SilverYacht 405 Deluxe (uit voorraad leverbaar)

€ 6.380,00

De SilverYacht 405 is een degelijke boot met hoogwaardige afwerking. Deze heeft een uitneembaar middenbankje en beschikt over 2 ruime opbergvakken. Ook is dit model voorzien van 2 ingebouwde bekerhouders De SilverYacht 405 is standaard voorzien van: RVS railingen & kikkers RVS traileroog Middenbankje (uitneembaar) Diverse opbergvakken Deze uitvoering is een luxe uitvoering en is voorzien van: Kabelaring  Luxe kussenset  HPL Teak vloer Mogelijkheid tot plaatsen backtroller Specificaties: Dit model is uit voorraad leverbaar in de kleur combinatie zwarte romp en witte kuip. De kussens zijn uitgevoerd in Carbon en in en vervaardigd van Silvertex met een deluxe ruiten stiksel. Lengte: 4 M Breedte:1,6 m Diepgang 20 cm Max aantal PK 15  

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2022
  • Afmeting1,6 x 4 x 0,20 m
  • Materiaalpolyester

Primeur 620 met Suzuki 30 pk.

€ 33.694,00

Primeur 620 met Suzuki 30 pk. De Primeur 620 Tender is de nieuwste aanwinst in de Primeur lijn en wordt aangedreven door middel van een buitenboordmotor welke geplaatst kan worden in een geluid isolerende bun. Hierdoor is een ruime en comfortabele sloep beschikbaar voor een enorm breed publiek. Of u nu heerlijk wilt loungen of liever varen op hogere snelheid, het kan allemaal voor een betaalbare prijs! Het maximale motorvermogen is maar liefst 60pk. Standaard is de Primeur rijk uitgerust met luxe rondzit en hoge rugkussens. Uiteraard kan deze riante Primeur geheel naar wens verder worden uitgerust in de kleur die u wenst. De Primeur 620 is standaard al zeer compleet uitgerust: Geïntegreerd zwemplateau Zwemplateau uitgerust met HPL teakline Ankerluik op voordek HPL teakline op dek HPL teakline op vloer HPL teakline op opstaptreden Ergonomisch gevormde zitbanken + rugleuning Grote opbergruimten onder zitbanken Kussenset Diamante Zelflozing naar bilge RVS boegoog RVS kikkers (6 x) RVS strip omranding zwemplateau Groot stuurwiel Meerprijs uitrusting: Rompkleur ral 5004 zwart blauw Suzuki DF 30 ARL (vaarbewijs vrij) Exclusief package zonnedek + Tafel RVS railing op console Gewatteerde kussenset blokprofiel Bunkussen Navigatie verlichting complete set RVS zwemtrap Vlag met houder RVS railing inclusief twee rugrollen Vaarklaar pakket 4 aanleg lijnen, 4 fenders en Anker. Vaarklaar maken boot en motor Prijs: 33.694,- euro vaarklaar. (Met een Suzuki 60 pk, (snelvarend) 3600 euro meerprijs) Transport van de boot is mogelijk. Kortom sleutel omdraaien en varen maar. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Met vriendelijke groet, Jacco JH watersport Voor meer informatie:   https://www.jhwatersport.nl/primeur/primeur-620-tender/ Volg ons op:   https://www.facebook.com/JhWatersport/

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting6.20 x 2.37 x 0.50 m
  • MotorSuzuki 30 pk. PK

Timeless 25 Tender

€ 119.500,00

ZWF Yachts is de dealer van Timeless Yachts. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de nieuwe Timeless 25 Tender in onze showroom. De Timeless 25 is in verschillende uitvoeringen beschikbaar en wij kunnen u al een Timeless 25 leveren in aluminium vanaf € 119.500 euro. (incl. BTW) Timeless staat voor comfort en luxe op hoog niveau. Nu demoboot beschikbaar met luxe opties van € 142.500 euro                                                                                      nu voor € 119.500 euro (incl. BTW)  Wij maken graag alle tijd voor u vrij. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 0515-727009 of 06-86678673. ZWF Yachts  |  De Lange Baan 2b in Wommels

  • CategorieTender
  • Afmeting7,50 x 2,36 x 0,80 m

Makma Caribbean 31 MK3

€ 157.500,00

De Makma Caribbean 31 is herkenbaar door zijn klassieke lijnen en tijdloos interieur. Krachtig, stoer en onderscheidend door de stijlvolle uitstraling. Deze zeer compleet uitgeruste kajuitsloep wordt standaard voorzien van een krachtige Yanmar 110 pk 4 cilinder dieselmotor. De kajuit is onder andere voorzien van een kombuis, toiletruimte en slaapplaats voor 2 personen. De Makma Caribbean 31 is een stijlvol ontworpen kajuitsloep met optimaal comfort. De overnaads gelijnde romp gecombineerd met robuuste kabelaring en rvs details zorgen voor een prachtige verschijning op het water. Verder is de kajuitsloep afgewerkt met onderhoudsarm kunst teak en een geïntegreerd zwemplateau. Binnen in de kajuit vindt u een stijlvol en praktisch interieur waar aandacht is besteed tot in de kleinste details. De Makma Caribbean 31 is nieuw te bestellen vanaf € 157.500,- Klik hier om de Caribbean 31 geheel naar eigen wens samen te stellen.

  • CategorieTender
  • BouwjaarNieuw
  • Afmeting9.00 x 3.35 x 0.90 m
  • MateriaalPolyester
  • MotorYanmar 170 pk PK

Seafury 700C

€ 59.900,00

Seafury 700C demo met 33PK Te koop aangeboden en direct leverbaar; showmodel Seafury 700C, sloep heeft in de showroom gelegen en slechts enkele vaaruren op de teller. Compleet uitgerust met o.a. de volgende opties; -Volledig flexiteek pakket -Boegschroef -Bluetooth audio systeem -33PK Vetus diesel -61 liter tank -RVS vlag -Kabelaring zwart -RVS railing voor/midden/achter -PVC stuurwiel -RVS zwemtrede -Led kuipverlichting -Scheidingsdiode(2e accusysteem) -Dekzeil    

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.6 x 2.42 x 0.4 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Menken - The CAB / The Fast CAB

€ 58.950,00

De roots van The CAB liggen in de USA, waar zusterschepen de Roaring Twenties hebben meegemaakt. In die jaren werden schepen als The CAB hoofdzakelijk gebruikt om rijke industriëlen van hun buitenhuis op Long Island naar Manhattan te "taxiën". Tijdens de drooglegging werden schepen als The CAB gebruikt voor de dranksmokkel. Met de opkomst van de automobielen en aanleg van bruggen verloren de schepen hun functionaliteit, maar Menken Maritiem laat de rijke historie herleven in luxe dagboten met het comfort van vandaag.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2025
  • Afmeting6.20 x 2.13 x 0.60 m
  • MateriaalVinylester Hand-layup
  • MotorSolé Mitsubishi 16 - 125 PK PK

Consoleboot 470 (NIEUW)

€ 4.950,00

Nieuwe ruime consoleboot. Kussenset. Dubbelwandige consoleboot. Console met RVS stuur en Teleflex monokabel.  RVS kikkers, railingen en sleepogen. 1 uitneembaar bankje. De luxe Diamante kussenset. Uitneembaar zonnedek. 4 opbergvakken + 1 x ankerluik. Nieuwe trailer 650 kg tegen meerprijs van � 950,- leverbaar. ZONDER MOTOR.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2022
  • Afmeting4.7 x 1.8 x 0.35 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

WB1 E

€ 126.000,00

De elektrische WB1-E, met het allure van een klassieke sleepboot maar met een luxe afwerking, biedt duurzame en stijlvolle watersport ervaringen.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.58 x 2.54 x 0.75 m
  • MateriaalSteel

Interboat Intender 780

€ 53.200,00

Intender 780 De op eigen werf in Zwartsluis gebouwde Intender 780 heeft een sierlijke belijning, is standaard zeer compleet en is toonaangevend in comfort. Het 200 cm brede en 50 cm diepe zwemplateau is door een deur in de spiegel zeer eenvoudig bereikbaar. De twee consoles midscheeps zijn geschikt als koelkast, fonteintje met stromend water en/of verschillende bergruimten. De vlakke vloer heeft geen afstappen waardoor u zeer comfortabel en zonder te vallen naar voren kunt lopen. In de afgesloten ruimte in de punt kan een pomptoilet worden geplaatst.  Door het moderne onderwaterschip heeft de 780 uitstekende vaareigenschappen voor zowel langzaam als het optionele snel varen.   Interieur Intender 780 Met een breedte van maar liefst 2,80 m op 7,80 m lengte is het een ruimtewonder waar 10 opvarenden een comfortabele zitplaats vinden. Naast de ruime voor- en achterzit heeft deze tender een afgesloten toiletruimte in de boeg. In combinatie met de vele bergruimtes en de 2 middenconsoles biedt ze heel veel comfort. De motorkist bestaat uit één geheel waardoor de koelkast vrij toegankelijk is en er veel vrije loopruimte is, langs de motorkist zelfs 50 cm! De kuipvloer is geheel vlak, dit om misstappen te voorkomen.   “ De nieuwe Intender 780 beschikt over uitstekende vaareigenschappen “ De prijs van de standaard zeer complete Intender 780 bedraagt € 53.200,- Wilt u een volledig overzicht van de Intender 780 inclusief de prijzen en haar extra’s?   Exterieur Intender 780 Een noviteit is de brede deur in de spiegel, die u comfortabel naar het enorme zwemplateau aan de achterkant leidt. Zuinige dieselmotoren van 27 tot een fantastische 170 pk zorgen ervoor dat de Intender 780 maximaal 47 km/u kan halen. Kortom een alleskunner boordevol comfort.

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting7.80 x 2.80 x 0.70 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorVetus/ Volvo Penta 27 - 170 PK

Seafury 700 Comfort

€ 38.900,00

Seafury

  • CategorieTender
  • Afmeting7.65 x 2.42 x 0 m
  • MateriaalOther
  • MotorVetus 16 Pk PK

Primeur 715 met Suzuki 100 pk.

€ 48.969,00

Primeur 715 met Suzuki 100 pk. Deze mooie ruime Primeur 715 Tender heeft hetzelfde onderwaterschip als de Primeur 710 Tender, maar met andere optische kenmerken. Zo heeft de boot een kabelaring en andere bakken aan de zijkant. Deze bakken zijn te gebruiken als koelkast of prullenbak, maar fungeren ook als extra opbergruimte. Aan de achterkant is een zwemplateau bevestigd, handig om uit het water te komen. Om dit zwemplateau zit een RVS stootlijst. Standaard is de boot uitgevoerd met HPL teakline. Optioneel is het mogelijk deze te vervangen voor Finteak of topdek, wat onderhoudsvrij is. De Primeur  is standaard al zeer compleet uitgerust: Kabelaring (kleuren zwart en hennep) Geïntegreerd zwemplateau Zwemplateau uitgerust met HPL teakline Ankerluik op voordek HPL teakline op dek HPL teakline op vloer HPL teakline op opstaptreden Ergonomisch gevormde zitbanken + rugleuning Grote opbergruimten onder zitbanken Kussenset Diamante Zelflozing naar bilge RVS boegoog RVS kikkers (6 x) RVS strip omranding zwemplateau Groot stuurwiel Meerprijs uitrusting: Suzuki BF 100  ( Rond de 60 km/h ) Teakline Fin Teak compleet uitgevoerd Exclusief package zonnedek + Tafel RVS Railingpakket ( voor en achter) RVS railing op console Gewatteerde kussenset blokprofiel Bunkussen Navigatie verlichting complete set Vaarklaar pakket 4 aanleg lijnen, 4 fenders en Anker. Vaarklaar maken boot en motor Vaarklaar voor 48.969 euro. Transport van de boot is mogelijk. Kortom sleutel omdraaien en varen maar. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Met vriendelijke groet, Jacco JH watersport Trefwoorden: Voor meer informatie:   https://www.jhwatersport.nl/primeur/primeur-715-tender/ Volg ons op:   https://www.facebook.com/JhWatersport/  

  • CategorieTender
  • Afmeting7.15 x 2.5 x 0.50 m
  • MotorSuzuki 100 pk. PK

Long Island 28 Sportsman

De stijlvolle boot voor snelle, comfortabele tochten op ruim water of voor ontspannen varen op binnenwater. De uitgekiende layout van de kuip van de 28 Sportsman biedt iedereen aan boord een riante zitplaats en genoeg ruimte om zich aan boord te kunnen bewegen. Net als elke Long Island standaard al super compleet uitgerust.

  • CategorieTender
  • Afmeting8,50 x 2,70 x
  • MateriaalGRP (polyester)
  • MotorYanmar / Mercury diesel 195 - 370 pk PK

Proton 21

€ 29.950,00

De Proton 21. Dit is een luxe aluminium sloep welke uitgerust kan worden met zowel een elektro motor als ook met een benzine buitenboordmotor. Deze onzinkbare sloep wordt geleverd in blank aluminium en is standaard voorzien van waterdichte opbergruimtes. Ondanks dat de Proton 21 al luxe is uitgevoerd, zijn er nog volop opties om de boot geheel naar uw eigen wens samen te stellen. Wilt u meer weten over de Proton 21, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze prachtige aluminium sloep.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2021
  • Afmeting6.30 x 2.32 x 0.61 m
  • MateriaalAluminium