Aanbod nieuwe boten: 1 t/m 20 van 97

Het is een lang gekoesterde wens: de aanschaf van een eigen sloep. Stel je voor: je eigen gloednieuwe boot, volledig afgestemd op jouw wensen, klaar om de wateren te verkennen. Een nieuwe sloep kopen via een Hiswa Erkend bedrijf is de juiste keuze voor dit avontuur.

Isloep, Rapida 777

€ 55.990,00

Onze Rapida 777 tender is met het oog op dag recreatie erg pracktisch ingedeeld en beschikt over zeer ruime opberg mogelijkheden. Er is veel mogelijk op het gebied van de motorisering; standaard wordt de 3cilinder 21pk voor u geinstalleerd maar met de introductie van Rapida 777 er zelfs gekozen worden voor een 195 pk sterke Yanmar motor welke u binnen een paar tellen voorstuwd tot wel 50 km/u! Door het speciaal ontworpen onderwaterschip blijft de Rapida 777 onder alle omstandigheden stabiel en makkelijk bestuurbaar. Een fantastische boot om heerlijk mee te cruisen met uw gasten maar ook voor sportief te gebruiken voor de actievere watersporters onder u. Met voldoende zitplaats voor zeker tien personen is het moeilijk voor te stellen hoeveel plezier u met deze boot kunt hebben. De Rapida 777 zal uw verwachtingen zeker overtreffen....

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.77 x 2,35 x 0,60 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorYanmar 21 pk PK

Interboat 17

€ 29.900,00

Interboat 17 Hoewel de Interboat 17 het eerste model in de serie is mogen we niet spreken over een instapmodel, integendeel! De 17 biedt maar liefst 8 personen een comfortabele zitplaats en bewijst met de certificering voor kustwateren haar stabiliteit. De prijs van de standaard zeer complete uitvoering is zeer concurrerend te noemen.   Interieur Interboat 17 Het interieur van de Interboat 17 bestaat uit hoogwaardige materialen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze voor een massief teak houten vloer of een onderhoudsvrij composiet op de vloer, instap en motorkist. Grote toegankelijke bakskisten bieden volop bergruimte. De  standaard ingebouwde en geïsoleerde koelbak in de voorbank heeft een inhoud van maar liefst  75 liter. De ruime kuip biedt voor 8 personen een comfortabele zitplaats. De hoge rugleunigen en diepe zittingen zorgen voor urenlang vaarplezier. Tussen de  U- vormige bank in het voorschip  kunnen  extra kussens worden geplaatst waardoor er een groot zonnebed ontstaat.   “De bediening is kinderlijk eenvoudig“ De prijs van de standaard zeer complete Interboat 17 bedraagt € 29.900,- Wilt u een volledig overzicht van deze prachtige boot inclusief de prijzen en haar extra’s?   Exterieur Interboat 17 De Interboat 17 is uw toegang tot de Sloepen-wereld van INTERBOAT. Ondanks de compacte afmetingen biedt zij ruimte voor maximaal 8 personen. Ze is zeer stabiel en is CE gekeurd voor de kustwateren (categorie C 8 personen). De bediening is kinderlijk eenvoudig en mede door de lage doorvaarthoogte van 90 cm. kunt u de mooiste en meest afgelegen wateren ontdekken. Met een gewicht van 800 kg. kan ze gemakkelijk worden getrailerd achter een middenklasse auto. Een echte sloep voor het gezin.    

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting5.70 x 2.25 x 0.55 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorVetus 11 - 27 pk PK

Corsiva 520 New Age Honda 15pk

€ 22.049,00

Corsiva sloepen en tenders zijn al jaren een vertrouwd gezicht op het water. Corsiva is één van de eerste merken die buitenboordmotor sloepen en tenders op de markt bracht. Dit zie je terug in het design en de uitstekende vaareigenschappen. Vanaf de Corsiva 520 zijn de modellen uitgerust met een toiletvoorbereiding in de boeg. Bent u op zoek naar een tender of sloep die perfect te traileren is achter u auto?  Dan bent u bij Corsiva sloepen en tenders ook aan het juiste adres. Maakt dit uw nieuwsgierig? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Technische data Type :520 New Age Lengte :5.20 mtr Breedte :2.20 mtr Diepgang :0.40 mtr Doorvaarthoogte :0.95 mtr Gewicht :400 kg Aantal personen :6 CE-certificatie :C Motorisering : Honda BF 15 Pk Standaard uitrusting Constructie Polyester romp CE-categorie C kustwateren Romp Overnaadse romp Kabelaring (kleuren zwart en hennep) Dek Polyester dek Ankerluik op voordek Kuip Ergonomisch gevormde zitbanken + rugleuning Grote opbergruimten onder zitbanken RVS uitgevoerd RVS boegoog RVS kikkers (4x) Stuurconsole Stuurwiel Stuurstand met ergonomisch stuurwiel Meerprijs uitrusting Honda BF 15 LRU Buiskap met kuipzeil Buiskap gemeleerd Uitritsbaar voorraam Teakline pakket Exclusive package Diamante met tafel en zonnedek Zitkussens Diamante Rugkussens Diamante Gewatteerde kussenset blokprofiel Zwemtrap  

  • CategorieTender
  • Afmeting5.20 x 2.20 x 0.40 m
  • MotorHonda 15 Pk PK

Interboat Intender 780

€ 53.200,00

Intender 780 De op eigen werf in Zwartsluis gebouwde Intender 780 heeft een sierlijke belijning, is standaard zeer compleet en is toonaangevend in comfort. Het 200 cm brede en 50 cm diepe zwemplateau is door een deur in de spiegel zeer eenvoudig bereikbaar. De twee consoles midscheeps zijn geschikt als koelkast, fonteintje met stromend water en/of verschillende bergruimten. De vlakke vloer heeft geen afstappen waardoor u zeer comfortabel en zonder te vallen naar voren kunt lopen. In de afgesloten ruimte in de punt kan een pomptoilet worden geplaatst.  Door het moderne onderwaterschip heeft de 780 uitstekende vaareigenschappen voor zowel langzaam als het optionele snel varen.   Interieur Intender 780 Met een breedte van maar liefst 2,80 m op 7,80 m lengte is het een ruimtewonder waar 10 opvarenden een comfortabele zitplaats vinden. Naast de ruime voor- en achterzit heeft deze tender een afgesloten toiletruimte in de boeg. In combinatie met de vele bergruimtes en de 2 middenconsoles biedt ze heel veel comfort. De motorkist bestaat uit één geheel waardoor de koelkast vrij toegankelijk is en er veel vrije loopruimte is, langs de motorkist zelfs 50 cm! De kuipvloer is geheel vlak, dit om misstappen te voorkomen.   “ De nieuwe Intender 780 beschikt over uitstekende vaareigenschappen “ De prijs van de standaard zeer complete Intender 780 bedraagt € 53.200,- Wilt u een volledig overzicht van de Intender 780 inclusief de prijzen en haar extra’s?   Exterieur Intender 780 Een noviteit is de brede deur in de spiegel, die u comfortabel naar het enorme zwemplateau aan de achterkant leidt. Zuinige dieselmotoren van 27 tot een fantastische 170 pk zorgen ervoor dat de Intender 780 maximaal 47 km/u kan halen. Kortom een alleskunner boordevol comfort.

  • CategorieTender
  • Bouwjaarnieuw
  • Afmeting7.80 x 2.80 x 0.70 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorVetus/ Volvo Penta 27 - 170 PK

RAND MANA 23

€ 54.329,00

De RAND MANA 23 is een prachtige tender welke geweldig past in het beeld op de singels in de mooie steden. Aangezien haar geringe doorvaarthoogte vaart zij met gemak onder de lagere bruggen door en luistert zij naar haar bestuurder, zodat overal gemakkelijk tussendoor kan worden gemanoeuvreerd. Het Deense design is niet alleen vanaf de buitenkant goed te herkennen, maar ook in het interieur is het goed terug te vinden, bijvoorbeeld het zonnedek achter op de boot is te vergroten door het topgedeelte van de bestuurders rugleuning naar voren te klappen. Aan de buitenzijde is het vooral het minimalistische en strakke Deense ontwerp wat de RAND MANA 23 zo siert. RAND ontwerpt hun boten zo functioneel en ruimtelijk mogelijk, dat men in alle opzichten kan genieten van haar prachtige RAND met alle gemakken voorzien.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2022
  • Afmeting7,2 x 2,3 x 0,25 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorMercury, Honda of Torqeedo 20 - 60 PK PK

Isloep, Rapida 650

€ 46.990,00

Het klassieke Italiaanse design van de Rapida-serie is natuurlijk ook terug te vinden in de Rapida 650. Dit slechts 6,5 meter lange model combineert een compact formaat met veel bewegingsruimte en comfort. De Rapida 650 heeft een groot zonnedek aan de achterzijde en een ruime zithoek aan de voorzijde. De Rapida 650 is standaard uitgerust met synthetisch teak, waarmee het chique Italiaanse design nog eens wordt versterkt.  De Rapida 650 wordt geleverd met een Yanmar inboard diesel motor of met Waterworld elektrische aandrijving. Er zijn twee typen buiskap beschikbaar en de tender kan naar wens worden voorzien van een boegschroef, een tweede zonnebed of een koelkast. En er is nog veel meer mogelijk. Zoals een afwijkende kleur van de romp of kussens! U kunt deze boot geheel naar wens samenstellen.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting6.50 x 2.30 x 0.60 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorYanmar 3 cylinder of Waterworld Elektromotor PK

Langweerder Sloep 8.50 Cabin

€ 87.800,00

De Cabin uitvoering geeft deze sloep een stoer en comfortabel uiterlijk. Met extra brede gangboorden en de rompvorm wordt de Langweerder Sloep 8.50 Cabin ook wel de meest stabiele sloep genoemd. Naast dezelfde basisuitvoering als de Classic is de Cabin Standaard van binnen bekleed en zijn er teakhouten handgrepen op de cabine aanwezig. Ook de 4 patrijspoorten, een buiskap met achtertent en een verstelbare bestuurdersstoel ontbreken niet. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de voorzieningen en extra prijsinformatie van alle sloepen.

  • CategorieTender
  • Afmeting8.80 x 3 x 0.75 m
  • MotorVolvo Penta 28-75 PK

Long Island 29 Runabout

De nieuwste van de Long Island Runabout serie biedt veel ruimte voor de lengte van de boot. Zo beschikt de 29 Runabout over een royale cockpit met zitgelegenheid voor een groot gezelschap en een cabin met pantry, separate wc en slaapgelegenheid voor twee personen. Dit alles in de stijlvolle Long Island styling en met de prestaties en vaareigenschappen waar de Long Island jachten om bekend staan. 

  • CategorieTender
  • BouwjaarNieuw
  • Afmeting8,90 x 2,80 x m
  • MotorYanmar / Mercury diesel 195 - 370 pk PK

Vanqraft VQ16

All aboard the fun machine The revolutionary Vanqraft VQ16 is a crossover between a superyacht tender and a water scooter. Stand at the helm of this spacious, five-metre-long beauty and enjoy the thrill of a genuinely unique craft in the company of up to five guests.   Built for your expectations The product of in-depth market research and discussions with clients, the Vanqraft VQ16 combines excellent manoeuvrability, exceptional comfort compared to other water scooters and first-rate technology. It is easy to see that this tender is a true VQ yacht, even from a distance. And like a true VQ yacht, we can adapt each Vanqraft VQ16 to your personal tastes.   200 hp Yamaha 1.8 L engine Driven by a 200 hp Yamaha 1.8 L engine with jet propulsion, you can easily achieve 40 knots. Or you might opt for a Veloce version and feel the power of roaring along at more than 50 knots. Either way, you can also sail in reverse when required, adding to the flexibility. The jet drive is built flat into the hull, which makes it easy to fit into any tender garage. Get ready for some serious fun….

  • CategorieTender

Vulture Admire 735 Annabel

€ 45.000,00

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op het water met de indrukwekkende Vulture Admire 735. De fantastisch demoboot is vanaf nu verkrijgbaar! Ontsnap aan de alledaagse routine en ervaar het buitengewone gevoel van vrijheid op het water met de opvallende Admire 735. Deze unieke sloep, ontwikkeld door Henk de Gier van De Gier Jachtservice, is geen standaard boot. Het zeewaardige aluminium casco vormt de basis, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.  Het ruime dek nodigt uit tot ontspanning op lange zondagmiddagen. Neem een picknickmand mee, schenk een wijntje in en geniet van het rustgevende dobberen op de glinsterende golven, omringd door goed gezelschap. Deze prachtige sloep, gebruikt als demo, is voorzien van een krachtige 3-cilinder 26pk Volvo Penta motor, een teakline vloer, luxe bekleding, een stereo-installatie, een zwemtrap en nog veel meer. Het is een boot die je direct raakt, met zijn liefdevolle ontwerp. De elegante lijnen en verhoogde kuipranden zorgen voor een diepere kuip en een veilige omgeving voor het hele gezin. Het druppelvormige ontwerp van de boot zorgt voor efficiëntie in het water, waardoor je minder golven veroorzaakt tijdens het varen. Het interieur straalt vakmanschap uit, met prachtig gelakt houtwerk en kussens waar zelfs Wolter Bentley, de schepper van een luxe automerk, van onder de indruk zou zijn. Onder de motorkist bevindt zich de betrouwbare Volvo Penta D1-30, een 3-cilinder diesel.  Varen met de Vulture Admire is puur genieten. De gestroomlijnde multi-knikspant romp glijdt als een zwaan door het water. De motor presteert soepel en betrouwbaar, en met een beetje extra gas is hij zelfs geschikt voor de golven van het IJsselmeer. Het is een elegante boot met een ontspannen sfeer, perfect voor het ultieme ontsnappingsgevoel. Ervaar nu zelf de magie van de Admire 735. Bezoek Nicolaas Witsen en ontdek deze unieke sloep, geen dertien-in-een-dozijn boot die je keer op keer zal verrassen. Met de Vulture Admire 735 ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid op het water. 

  • CategorieTender
  • Afmeting7.35 x 2.2 x 0.6 m
  • MateriaalAluminium

Prins Van Oranje 700e (elektrisch)

€ 53.000,00

PVO 700E, DIRECT LEVERBAAR! De nieuwe PVO 700E is een elegant gelijnde overnaadse sloep met een klassieke en authentieke uitstraling. De complete boot is vervaardigd uit hoogwaardige materialen als polyester, RVS en permateek waardoor de sloep amper onderhoud nodig heeft. De PVO 700E wordt volledig in Nederland gebouwd en is standaard uitgerust met een krachtige elektromotor van VETUS waardoor er ruim 8 uur trilling- en geruisloos kan worden gevaren.   De sloep is direct leverbaar.

  • CategorieTender
  • Afmeting6.9 x 2.3 x 0.5 m
  • MateriaalGRP (Polyester)

Langweerder Sloep 7.50 Cabin

€ 58.900,00

De Langweerder Sloep 7.50 Cabin heeft dezelfde standaard uitvoering, echter uigebreid met een elegant opgebouwde cabin. Hierdoor wordt een ruime slaapgelegenheid gecreëerd. Verder is een verhoogd kussen voor de schipper, 4 patrijspoorten en 2 leeslampjes standaard aanwezig. Optioneel kunt u kiezen voor een zwemplateau met zwemtrap of een boegschroef. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de voorzieningen en extra prijsinformatie van alle sloepen.

  • CategorieTender
  • Afmeting7.75 x 2.80 x 0.70 m
  • MotorVolvo Penta 19-75 PK

Stijlvolle Maxima 600 Tender Sloep, 30PK BBM, Lichtgrijs

€ 32.741,00

De Maxima 600 tender sloep is een uitgekiend model dat zowel het nostalgische in zich heeft, als het moderne. Een gladde romp met een kabelaring en een geïntegreerd zwemplateau. Het zwemplateau is ideaal als u wilt zwemmen, maar ook biedt het bescherming tegen de propeller van de motor.  Ook is het zwemplateau heel handig voor het in en uitstappen.  Doordat de motor in de bun gemonteerd is,  zorgt dit voor een enorme geluidsreductie. Stil genieten dus met de tendersloep! Ook deze sloep is snelvarend, het onderwaterschip is hier uitermate geschikt voor en met maximaal 50 pk vermogen, is uw vaargebied een stuk groter. Maar ook het langzaam varen doet deze sloep voortreffelijk. stabiel, koersvast en een goed zicht zorgen ervoor dat u zich uitermate comfortabel voelt tijdens het varen. Heeft u vragen over deze prachtige sloep: bel ons gerust: 0113-582310. Een ligplaats is eventueel beschikbaar. Vraag naar onze winterkorting! Onderstaande sloep is op voorraad: Algemene informatie Lengte: 5,80 meter Breedte: 2,25 meter Diepgang: 0,40 meter Gewicht: 680 kg CE categorie : C/ D Aantal personen : 6/ 8 Doorvaarthoogte: 102 cm Motorvermogen: 30 pk buitenboordmotor Standaard uitrusting:  - Standaard rompkleur: Lichtgrijs - Diverse grote opbergvakken - Ankerkluis voorin de punt - Kabelaring naturel met RVS eindstukken - Rvs kikkers (6 stuks) - RVS boegoog - Perfecte zitbanken met zitpositie - Compleet luxe zit en rugkussen Diamand Carbon - Stuurconsole - Stuursysteem deluxe - Rvs stuurwiel met rubber rand - Waterlijnband zwart Vaarklaarkosten  incl. montage motor, hoofdstroomschakelaar, accu, accubak, chroom inbouwhendel, schakel/gaskabel De sloep heeft de volgende opties: Binnenkant sloep lichtgrijs Luxe bekleding gewatteerd met ruitjes Zonnebedset Bunkussen Deluxe pakket met bruin finteak: - Finteak vloer - Finteak op zwemplateau - Navigatieverlichting LED in de boeg - Rondom schijnend toplicht LED - Automatische bilgepomp   Buiskap met RVS frame met achterzeil met opberghoes Carbon Family Zwemtrap RVS Antifouling systeem 5 lagen inclusief epoxy onderlaag Vaarklaar pakket: 4x fender, 4 x landvasten, anker met lijn en pikhaak Tafeltje ovaal met finteak met uitneembare poot Vlaggemast klein model SCM gekeurd buitenboordmotorslot    

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2023
  • Afmeting5,80 x 2,25 x 0,40 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorHonda 30 PK PK

Primeur 715 met Suzuki 100 pk.

€ 48.969,00

Primeur 715 met Suzuki 100 pk. Deze mooie ruime Primeur 715 Tender heeft hetzelfde onderwaterschip als de Primeur 710 Tender, maar met andere optische kenmerken. Zo heeft de boot een kabelaring en andere bakken aan de zijkant. Deze bakken zijn te gebruiken als koelkast of prullenbak, maar fungeren ook als extra opbergruimte. Aan de achterkant is een zwemplateau bevestigd, handig om uit het water te komen. Om dit zwemplateau zit een RVS stootlijst. Standaard is de boot uitgevoerd met HPL teakline. Optioneel is het mogelijk deze te vervangen voor Finteak of topdek, wat onderhoudsvrij is. De Primeur  is standaard al zeer compleet uitgerust: Kabelaring (kleuren zwart en hennep) Geïntegreerd zwemplateau Zwemplateau uitgerust met HPL teakline Ankerluik op voordek HPL teakline op dek HPL teakline op vloer HPL teakline op opstaptreden Ergonomisch gevormde zitbanken + rugleuning Grote opbergruimten onder zitbanken Kussenset Diamante Zelflozing naar bilge RVS boegoog RVS kikkers (6 x) RVS strip omranding zwemplateau Groot stuurwiel Meerprijs uitrusting: Suzuki BF 100  ( Rond de 60 km/h ) Teakline Fin Teak compleet uitgevoerd Exclusief package zonnedek + Tafel RVS Railingpakket ( voor en achter) RVS railing op console Gewatteerde kussenset blokprofiel Bunkussen Navigatie verlichting complete set Vaarklaar pakket 4 aanleg lijnen, 4 fenders en Anker. Vaarklaar maken boot en motor Vaarklaar voor 48.969 euro. Transport van de boot is mogelijk. Kortom sleutel omdraaien en varen maar. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons. Met vriendelijke groet, Jacco JH watersport Trefwoorden: Voor meer informatie:   https://www.jhwatersport.nl/primeur/primeur-715-tender/ Volg ons op:   https://www.facebook.com/JhWatersport/  

  • CategorieTender
  • Afmeting7.15 x 2.5 x 0.50 m
  • MotorSuzuki 100 pk. PK

Makma Caribbean 36 MK2

€ 209.000,00

Vrijheid ervaren zoals het bedoeld is De Makma Caribbean 36; een kajuitsloep met karakter en uitstraling in overvloed. Een stijlvolle  combinatie tussen een ruime open sloep en een kajuitboot. De compleet uitgebreide kajuitsloep wordt standaard voorzien van een royaal tweepersoonsbed voorin de punt, afsluitbare toiletruimte en ruime rondzit zowel binnen als buiten. De Makma Caribbean 36 is een stijlicoon op het water. De overnaads gelijnde romp en robuuste kabelaring geven de kajuitsloep een prachtig aanzicht. Gecombineerd met de rvs details, teakhouten afwerking en prachtige lijnen onderscheidt u zich van alle anderen. Achter op de Caribbean bevindt zich het geïntegreerde zwemplateau, van rvs ingelegd met houten blokrooster. Door middel van de opstappen achterop klimt u eenvoudig weer aan boord vanaf het zwemplateau na een verfrissende duik. De Makma Caribbean 36 is nieuw te bestellen vanaf € 209.000,- Klik hier om de Caribbean 36 geheel naar eigen wens samen te stellen.

  • CategorieTender
  • BouwjaarNieuw
  • Afmeting10.50 x 3.45 x 1.06 m
  • MateriaalPolyester
  • MotorYanmar 110 pk PK

Menken - Hudson

€ 119.750,00

Sinds 2007 bouwen wij de Hudson. Daarmee waren wij trendsetter in het latere "tender" segment. De klassieke rompvorm van de Hudson is afgeleid van de Amerikaanse Eastcoast lobsterboats. Hier speelde beperkte diepgang een belangrijke rol, terwijl de forse waaiersteven ervoor zorgde dat de schepen zich op open water goed oprichtten en droog voeren. De grote open spiegel geeft het gevoel nog dichter op het water te ziiten. In 2021 introduceren we een nieuwe deck-layout. Met meer zitplaatsen en een groter zonnedek voor de stuurstand. De eerste 3 boten met de nieuwe lay-out staan al in het orderboek.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2021
  • Afmeting7.87 x 2.45 x 0.80
  • MateriaalPolyester
  • MotorYanmar 74 tot 247 pk PK

Isloep, Rapida 990

€ 99.990,00

Varen met een Rapida 990 is een belevenis. Of het nou gaat om een relaxte tocht door de Amsterdamse grachten of het met een flinke snelheid over open water varen. De Rapida 990 is bij uitstek de 'tender'voor de watersporter die kiest voor de unieke combinatie van strak, stoer, luxe en snel. In de Rapida 990 mag u gezien worden en dat gebeurt dan ook. Want de strakke belijning en vormgeving trekken automatisch de aandacht. U bevindt zich op een schip met een 'designkarakter'. Over elk detail is nagedacht. De zitplaatsen zijn ruim en comfortabel met strak afgewerkte dikke kussens. De tafels zijn verstelbaar en de zitplaatsen ergonomisch. Aan weerzijden kunt u over een gangpad langs het grote zonnedek dat overloopt naar het teakhouten zwemplateau. De vele RVS- elementen maken het geheel af.  De rapida 990 ademt luxe snelheid uit, maar is ook uitzonderlijk stabiel door het opvallende ontwerp van het onderwaterschip. Door deze goede vaareigenschappen kunt op een makkelijke wijze hogere snelheden bereiken. En snel kan je met deze stoere Rapida 990. Standaard heeft de Rapida 990 al een 45 pk vier-cilinder Yanmar motor, maar de motorrange loopt tot en met een 195 pk motor, met een snelheid van 40 kilometer per uur. Hoe snel u wilt, kiest u zelf. Welke motor u ook kiest, de Rapida 990 blijft een veilige en comfortabele tender die klasse en plezier uitstraalt.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting9.99 x 2,65 x 0,80 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorYanmar 3 en 4 cylinder of Waterworld elektromotor 45 pk/195 pk PK

Isloep 735

€ 41.990,00

Een dagje met uw gezin en vrienden en een goedgevulde picknickmand in de Isloep 735 is een ware belevenis. De Isloep 735 is stoer, modern en vooral comfortabel met een sterke, maar rustige motor en met een groot zonnebed.De vele Isloep bezitters typeren deze Isloep 735 als een ideale grachtensloep. Deze Isloep heeft een lengte van 7,35 meter en is zo ingericht dat u gemakkelijk met twee gezinnen een hele dag kunt varen. Uw gasten zullen zich uitstekend vermaken op het grote zonnenbed. Er is voldoende opbergruimte om de benodigde proviand voor alle passagiers op te slaan. De 3 cilinder Yanmar diesel motor is sterk en kan wel tot 19 km per uur als het moet. De goede vaareigenschappen door het optimale onderwaterschip en de gestroomlijnde vaarlijn maken het besturen tot een genot. De Isloep vaart stabiel, rustig en maakt nauwlijks golven. U voelt zich vanaf de eerste vaart een volleerd kapitein. De Isloep 735 is een totaalconcept waarin de meeste opties al standaard zijn megenomen. U hoeft eigenlijk alleen nog maar de kleur te bepalen.De kleurstelling, het volledige rvs- en teakpakket, het grote stuurwiel en de antracietkleurige kussens geven de Isloep 735 een stoer en modern uiterlijk. Tenzamen met de gunstige prijsstelling maken wij het varen voor u en uw gasten graag tot een zorgeloze belevenis.

  • CategorieTender
  • Bouwjaar2024
  • Afmeting7.35 x 2,35 x 0,50 m
  • Materiaalpolyester
  • MotorYanmar 3 cilinder of Waterworld elektromotor 21 pk PK

VAR950 Custom

De VAR950 is een basismodel van Var Tenders. Het 9,5 meter lange aluminium schip met een breedte van bijna 3 meter bied veel ruimte en comfort aan haar gebruikers. Het ontwerp van de romp staat vast. De layout, motorisering, kleuren, stoffen en apparatuur aan boord zijn compleet samen te stellen door de klant.  Uw wordt volledig betrokken bij de bouw van uw unieke tender. Vanaf het ontwerp tot en met het onderhoud kan u rekenen op de support van de vakmensen van Var Tenders!  

  • CategorieTender
  • Afmeting9,44 x 2,94 x 0,9 / 0,4 m