Evens Speedster 653 (uit voorraad leverbaar)

€ 38.000,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Evens
 • Model:Speedster 653
 • Categorie:Tender
 • Afmeting:6,53 x 2,25 x 0,40 m
 • Ligplaats:Wommels

Omschrijving

De aluminium Speedster 653 is een verrassend betaalbare sloep met sportieve lijnen. De naam is Speedster is afgeleid van de iconische Porsche 356 Speedster. Door haar geintegreerde motorruimte kunt u zelf kiezen welke buitenboordmotor u in de boot gewenst wilt hebben. Voor de aandrijving kunt u kiezen uit een elektrische of benzine buitenboordmotor. Als u overweegt om elektrisch te gaan varen, bent u verzekerd van circa 8-10 uur varen op cruisesnelheid. (andere aandrijvingen bespreekbaar). Deze sloep is zeer goed trailerbaar en dat maakt deze sloep extra aantrekkelijk. 

Standaard is de Speedster zeer compleet en onder andere voorzien van:
* Luxe kussenset
* Kunstteak dek
* Wrap in kleur naar keuze (voorraad boot in Red Bull blauwe kleur)
* Stootrand, afsluitbare opslagruimte, zelflozende kuip, navicatieverlichting, afsluitbare motorruimte en stuurstand. 
* Buiskap met afdekkleed

Luxe uitgevoerd en vaarklaar met Suzuki 60pk motor verkrijgbaar voor € 44.500 euro incl. 21% BTW (prijs afhankelijk van de gekozen opties)
Daarnaast hebben wij een schitterende Speedster 653 uit voorraad leverbaar met een Torqeedo elektrische aandrijving welke per direct beschikbaar is.

 

Als u nu een voorraad boot of nieuwe Finnmaster bij ons aanschaft, krijgt u de winterstalling (winter 2022/2023) er gratis bij!

 

Wij maken graag alle tijd voor u vrij. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 0515-727009 of 06-86678673.

ZWF Yachts  |  De Lange Baan 2b in Wommels

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 6,53 meter
  Breedte 2,25 meter
  Diepgang 0,40 meter
Had ik maar een sloep...

Sloepen te koop

De zon schijnt, de mand met hapjes en drankjes staat al klaar en samen met je vrienden en familie geniet je van de rust en ruimte op het water op jouw eigen sloep. Je ziet Nederland eens vanaf de andere kant, het water heeft je zoveel te bieden. Een dag op het water voelt als een echte vakantie en wil je toch liever een nachtje ergens blijven slapen? Dan is er altijd nog de sloep met kajuit. Heerlijk met de wind door je haren over de plassen varen en de zon in je gezicht. Vergeet je niet in te smeren! 

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!