WB1 E (Elektrisch)

€ 85.000,00 BTW Betaald
  • Status:Beschikbaar
  • Merk:WB1
  • Model:E (Elektrisch)
  • Categorie:Tender
  • Afmeting:7.58 x 2.54 x 0.72 m
  • Doorvaarhoogte:1.15 m
  • Materiaal:Steel
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Op de WB1-E, de elektrische uitvoering van de WB1, ervaar je geluidloos en trillingsvrij varen zonder vette vingers en ingewikkeld onderhoud.

De WB1 is geïnspireerd op het concept van een sleepboot, wat deze boot een onderscheidend karakter geeft. Zijn indrukwekkende bolders en sleepbeting achter het stuurwiel zijn kenmerkend voor zijn unieke design. Bovendien straalt deze boot pure luxe uit dankzij de hoogwaardige afwerking en het gebruik van premium materialen.

De WB1 is een oer Nederlands product en wordt volledig afgebouwd door der vakmensen van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen uit Alkmaar. De WB1 is niet zomaar een boot; het is een gepersonaliseerd meesterwerk dat vakmanschap en stijl perfect combineert.

Bij de WB1 krijgt u de kans om uw boot geheel naar uw eigen smaak en wensen aan te passen. U heeft de keuze tussen een massieve stootlijst of een hufterproof rubberstootrand, zodat u de ideale bescherming voor uw boot kunt selecteren.

Bovendien bieden we een reeks aanvullende opties aan om uw vaarervaring nog aangenamer te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geïntegreerde koeling in de banken, een boegschroef voor moeiteloos manoeuvreren, een verlengd zonnedek voor ontspanning in de zon, en diverse kussensets om uw boot comfortabel en stijlvol aan te kleden.

Onze keuze voor de kussensets valt op Silverguard, een opvallend kunstleer met een prachtige metallic glans. Silverguard biedt niet alleen de uitstraling van stof, maar combineert dit met de duurzaamheid en kracht van hoogwaardig kunstleer. Met een palet van maar liefst 60 kleurvariaties, variërend van neutrale tinten tot levendige kleuren, biedt Silverguard veelzijdigheid en een ongeëvenaarde kwaliteit.

En als het aankomt op geluid, kunt u vertrouwen op onze keuze tussen Fusion of JL-audioapparatuur. Afhankelijk van uw voorkeuren, selecteren wij een installatie die perfect past bij uw muzikale wensen.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 7.58 meter
    Breedte 2.54 meter
    Diepgang 0.72 meter
    Doorvaarhoogte 1.15 meter
  • Bouw
    Control type Single
    Hull number 1
    Rompmateriaal Steel
    Rompkleur Grey
    Land Nicolaas Witsen
  • Motor
    Ontsteking Electric
Had ik maar een sloep...

Sloepen te koop

De zon schijnt, de mand met hapjes en drankjes staat al klaar en samen met je vrienden en familie geniet je van de rust en ruimte op het water op jouw eigen sloep. Je ziet Nederland eens vanaf de andere kant, het water heeft je zoveel te bieden. Een dag op het water voelt als een echte vakantie en wil je toch liever een nachtje ergens blijven slapen? Dan is er altijd nog de sloep met kajuit. Heerlijk met de wind door je haren over de plassen varen en de zon in je gezicht. Vergeet je niet in te smeren! 

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!