RAND Picnic 18

€ 24.080,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:RAND BOATS
 • Model:Picnic 18
 • Categorie:Tender
 • Bouwjaar:2022
 • Afmeting:5.35 x 2,1 x 0,18 m
 • Materiaal:polyester
 • Motor:Mercury, Honda of Torqeedo 9.9 - 60 PK PK

Omschrijving

Gezellige tender genaamd Picnic wat natuurlijk is afgeleid van wat wij kennen als picknicken, maar dan op het water.
De Picnic 18 is ruim en ideaal uitgevoerd om tot zelfs t/m 10 personen een plezierige dag op het water te kunnen laten beleven.
Midden in deze tender is een geweldig grote ”picknick tafel” in de ruime u-zit voor het stuurwiel geplaatst, waaraan u gezellig met vrienden en/of familie heerlijke hapjes en drankjes kan nuttigen “picknicken”…
Wanneer u klaar bent met eten en drinken, dan kan de tafel gemakkelijk omgebouwd worden naar een  groot zonnedek om heerlijk even uit te buiken en te loungen. Als optie zijn er ook rug kussens leverbaar voor in de rondzit in open boeg van de 18.                                                                                 

Door de zeer stoere en moderne uitstraling van de Picnic 18 is het echt een eyecatcher op het water, vooral door zijn strakke lijnen en zijn mooie stijlsteven. Doordat deze boot heel stabiel op het water ligt, koerst hij heel vriendelijk door de golven en  luistert de 18 Picnic perfect naar zijn bestuurder.

Verder heeft u bij de Picnic 18 de keuze om met een elektro motor uw koers voort te zetten en kunt volledig groen heerlijk genieten van de boot dus ook in eventuele milieuzone ‘s, die reeds in vele centra van steden tevoorschijn komen.  De elektrische uitvoeringen van de 18 kunnen zowel inboard als outboard uitgevoerd worden.
De perfecte boot voor een comfortabele dag gevuld met veel vaar plezier, dat wordt aangevuld met een prachtig zicht over het water.

RAND 18 Picnic Electric Version

Super gezellige RAND 18 Picnic met elektrische aandrijving verzorgt door de Torpedo 4.0 met 2x 3.500wh Torqeedo Lithium accupakket. We varen bij ons op de Nederlandse wateren en het is uiteraard ook de perfecte combinatie om te gebruiken in de steden, waar de milieu regels scherper worden, zoals bv op de grachten van Amsterdam.
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 5.35 meter
  Breedte 2,1 meter
  Diepgang 0,18 meter
 • Bouw
  Bouwjaar 2022
  Rompmateriaal polyester
 • Motor
  Merk Mercury, Honda of Torqeedo
  Vermogen 9.9 - 60 PK
  Max snelheid 55 km/h
  Brandstof Benzine of elektrisch
Had ik maar een sloep...

Sloepen te koop

De zon schijnt, de mand met hapjes en drankjes staat al klaar en samen met je vrienden en familie geniet je van de rust en ruimte op het water op jouw eigen sloep. Je ziet Nederland eens vanaf de andere kant, het water heeft je zoveel te bieden. Een dag op het water voelt als een echte vakantie en wil je toch liever een nachtje ergens blijven slapen? Dan is er altijd nog de sloep met kajuit. Heerlijk met de wind door je haren over de plassen varen en de zon in je gezicht. Vergeet je niet in te smeren! 

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!