Interboat Intender 700

€ 43.500,00 BTW Betaald
 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Interboat
 • Model:700
 • Categorie:Tender
 • Bouwjaar:nieuw
 • Afmeting:6.90 x 2.50 x 0.70 m
 • Doorvaarhoogte:1.12 m
 • Materiaal:polyester
 • Motor:Vetus/ Volvo Penta 16 - 75 PK
 • Ligplaats:Loosdrecht

Omschrijving

Intender 700

De Intender 700 is een opvallend model. Naast een paar opmerkelijke noviteiten kent de gemoderniseerde uitvoering van de sloep nog één extra prettige bijkomstigheid. Dankzij een compleet nieuw onderwaterschip, bereikt de 700 met weinig vermogen een hoge snelheid.

 

Interieur Intender 700

Naast de goede zit en veel handige bergruimtes is het achterschip de eyecatcher van deze ultieme "lounge" tender. De kuip is beveiligd met een waterdichte klep (=CE keurmerk) die met een simpele handeling naar beneden gaat en zo de achterkant volledig naar het water opent. De open spiegel creëerd een een uniek 1,80 m breed ligbed voor 3 personen dat direct aan het water grenst. Ook ziet u op de foto's dat deze Intender de enige op de markt is waar de huisdieren zeker niet vergeten zijn. Een prachtige comfortabele 2 "honds"-bench is standaard aan boord! Kortom een terras aan het water met een heel groot sociaal karakter incl. huisdieren.  Ervaring heeft ons ook inmiddels geleerd dat kinderen nergens anders meer willen "loungen" op het lounge dek achterop. Iedereen is betrokken en zo moet het ook zijn dankzij deze prachtige Intender 700.

 

“ Beschikt over uitstekende vaareigenschappen “

De eigentijdse Intender 700 heeft een geheel open spiegel die met een waterdichte klep is af te sluiten. De open spiegel geeft veel ruimte en verbindt de ruime kuip met het grote zwemplateau. Werkelijk uniek is dat de stuurbank in het achterschip in een handomdraai is om te bouwen tot een driepersoons zonnedek. Met de Intender 700 combineert Interboat maximaal rendement en comfort met minimale verbruikscijfers. Zie daar de ultieme contradictio in terminis! Interboat mikt met dit model op watersporters die eigentijds design en comfort graag koppelen aan stevige sportieve prestaties. En met de 33 pk 4 cilinder diesel vaart de boot maar liefst 21 km/u! En met de 42 pk zelfs 24 km/u. Wilt u een volledig overzicht van deze prachtige boot inclusief de prijzen en haar extra’s?

 

Exterieur Intender 700

Met haar steilsteven en hoog vrijboord verzekerd ze de opvarenden een droge tocht. Met relatief kleine motoriseringen en door haar uitgekiende onderwaterschip presteert ze optimaal. Rustig varen als een sloep zonder koerscorecties, met snelheid een groot stuk water overbruggen of spelevaren met de kinderen. Zegt u het maar,  ze kan het allemaal.    

Intender 700

The contemporary Intender 700 offers the ?exibility of a fully open or closed off watertight transom via it’s simple folding system. This creates a spacious area, ?uidly connecting the cockpit to the large bathing platform. The truly unique feature is the helm bench at the stern which converts to a sundeck large enough for 3 people. This new tender is for those who enjoy modern design, comfort and strong sports performance; with the 33hp diesel running up to 21km/h, and the effcient 75hp Volvo reaching up to 35 km/h
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 6.90 meter
  Breedte 2.50 meter
  Diepgang 0.70 meter
  Waterlijn lengte (Lwl) 6.70 meter
  Doorvaarhoogte 1.12 meter
 • Bouw
  Bouwjaar nieuw
  Dek en opbouw materiaal naar keuze
  Waterverplaatsing 1300 Kg
  Kiel/zwaard RVS-roerhak
  Control type mono-kabel/ hydraulisch
  Cockpit type naar keuze
  Dek en opbouw kleur naar keuze
  Werf Interboat
  Superstructure kleur naar keuze
  Rompvorm knik-spant
  Hull number nieuw
  Rompmateriaal polyester
  Rompkleur naar keuze
  Land NL
 • Motor
  Koeling
  Drive type direct shaft
  Cylinders 2 - 4
  Gearbox watergesmeerd
  Engine location motorkist
  Litres per hour 1 - 4
  Totale inhoud brandstoftank(s) 60 liter
  Merk Vetus/ Volvo Penta
  Vermogen 16 - 75
  Max snelheid 34
  Brandstof diesel
  Koeling type watergekoeld, indirect
 • Navigatie
  Navigatie verlichting
 • Veiligheidsvoorzieningen
  Lenspomp
  Brandblusser
  Soort brandblusser foam
 • Electronica
  Accu
  Accu oplader
 • Voorzieningen
  Buiskap
  Fenders
Had ik maar een sloep...

Sloepen te koop

De zon schijnt, de mand met hapjes en drankjes staat al klaar en samen met je vrienden en familie geniet je van de rust en ruimte op het water op jouw eigen sloep. Je ziet Nederland eens vanaf de andere kant, het water heeft je zoveel te bieden. Een dag op het water voelt als een echte vakantie en wil je toch liever een nachtje ergens blijven slapen? Dan is er altijd nog de sloep met kajuit. Heerlijk met de wind door je haren over de plassen varen en de zon in je gezicht. Vergeet je niet in te smeren! 

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!