Nimbus Tender T9

 • Status:Beschikbaar
 • Merk:Nimbus
 • Model:Tender T9
 • Categorie:Motor Yacht
 • Afmeting:9.35 x 2.95 x 0.8 m
 • Materiaal:GRP (Polyester)
 • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

De Nimbus T9 is een sportieve 9m walk-around Tender van Nimbus Boats. De Nimbus T9 is ontworpen voor vervoer, watersporten en recreatie.

de Nimbus T9. De T staat voor Tender; het model is een nieuwe interpretatie van de Nova en de R-serie. Het is een multifunctionele, knusse walk-around die zich makkelijk aanpast aan de wensen van de gebruiker.

De Nimbus T9 is een negen meter lange day cruiser die zich prima laat aanpassen aan persoonlijke wensen. Hij is bedoeld voor allerlei soorten dagelijkse bezigheden, zoals vervoer, watersporten en recreatie.

havenkap, stuurstand kap of T-Top met groot schuifdak. De stuurhut van de Nimbus T9 biedt plaats aan twee personen en lijkt op die van de Nimbus W9 qua indeling en uitstraling. Hij kan uitgerust worden met één grote 16-inch plotter of twee 12-inch kaartplotters. Het voordek bevat een groot laadluik dat toegang biedt tot de hut. Optioneel kan het voordek voorzien worden van een ligbed annex tafel met extra zitgelegenheid voor 4 personen.

De Nimbus T9 is gebaseerd op dezelfde goed uitgebalanceerde stepped hull als de Nimbus W9. Het jacht heeft een lage planeerdrempel en de kruissnelheid ligt tussen de 20 en 35 knopen, met een topsnelheid van ruim 40 knopen.

Geheel nieuwe uitvoering met luchtgesmeerde stepped hull, voor buitengewone zeewaardigheid en fenomenale vaareigenschappen

Minimale planeerdrempel dankzij de messcherpe boegsectie

Topsnelheid 40+ knopen, kruissnelheid 20-35 knopen

Keuze uit buitenboord- of binnenboordmotor

Walk-around

Tweepersoonsbed in voorste hut met eigen wc

Voorhut en wc met ingebouwde ventilatie

Meerdere bankopstellingen voor achterdek

Optionele pantrymodule met wet bar

Dashboard kan worden voorzien van plotters met een scherm van 10 tot 16 inch of dubbele plotter met een scherm van 12 inch

Leverbaar met T-top en keuze uit meerdere kappen

Ruime keuze in apparatuur, geheel naar eigen wens

Ligbed/zitgelegenheid op voordek met tafel

Groot laadluik in voordek met toegang tot hut

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 9.35 meter
  Breedte 2.95 meter
  Diepgang 0.8 meter
 • Bouw
  Rompmateriaal GRP (Polyester)
  Land Nimbus Boats Sweden
 • Motor
  Totale inhoud brandstoftank(s) 320 liter
 • Accommodatie
  Bedden 2
Is dit jouw nieuwe droomboot...

Een nieuw motorjacht kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot? Een motorboot biedt snelheid, avontuur en ontspanning. Door de aanschaf van een nieuwe boot heb je weinig onderhoud, veel luxe en een zorgeloze vaarvakantie. Je kunt met je nieuwe motorboot direct het water op, wie neem jij mee? Ga je alleen of nodig je al je vrienden en familie uit? Voor al jouw wensen is er een boot die bij je past: een sloep, een speedboat of bijvoorbeeld een motorjacht.

Liever een gebruikte boot? Bekijk hier ons aanbod tweedehands motorboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!