Moonday 540 SD

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Moonday Yachts
  • Model:540 SD
  • Categorie:Motor Yacht
  • Bouwjaar:2023
  • Afmeting:5,40 x 2,10 x 0,30 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)

Omschrijving

De Moonday 540 SD is de perfecte consoleboot voor een leuk dagje varen met het gezin of wie u maar wilt. Dankzij het lichte gewicht makkelijk trailerbaar. De boot heeft een ruime rondzit met tafel, die om te bouwen is naar een zonnedek.

De stuurconsole dient als een kleine kajuit, waarin ruimte is voor een chemisch toilet, slaapplaatsen voor kinderen, of als grote opbergruimte. Een ruime consoleboot van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Doordat de console in het midden staat planeert deze boot zeer snel.

U heeft vele mogelijkheden om bovenop het standaardpakket extra accessoires toe te voegen.

Moonday 540SD

540SD: Alleen al voor dat zonnedek De Moonday 540SD is de perfecte consoleboot voor een leuk dagje varen met het gezin of wie u maar wilt. Dankzij het lichte gewicht makkelijk trailerbaar. De boot heeft een ruime rondzit met tafel, die om te bouwen is naar een zonnedek. De stuurconsole dient als een kleine kajuit, waarin ruimte is voor een chemisch toilet, slaapplaatsen voor kinderen, of als grote opbergruimte. Een ruime consoleboot van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Doordat de console in het midden staat planeert deze boot zeer snel. U hebt vele mogelijkheden om bovenop het standaardpakket extra accessoires toe te voegen. https://moondayyachts.nl/yacht/540sd/
+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!