Enksail Halcyon 50

 • Merk:Gebroeders van Enkhuizen
 • Model:Enksail Halcyon
 • Categorie:Sailing Yacht
 • Afmeting:15.00 x 4.55 x 1.50 - 3.00 m
 • Motor:Yanmar 110 PK

Omschrijving

Gebroeders van Enkhuizen is exclusieve bouwer van Enksail zeiljachten. Enksail zeiljachten worden gekenmerkt door haar riante dekhuis: prachtig om te zien, maar biedt ook comfort en veiligheid. Zo kan iedereen tijdens zwaar weer warm en veilig binnen zitten, met 360 graden zicht. Dit maakt een Enksail bij uitstek geschikt voor lange tochten en lange verblijven aan boord.

De Enksail Halcyon is een moderne lijn aluminium zeiljachten. In dit ontwerp hebben wij al onze ervaring en feedback van klanten meegenomen. Niet alleen in het dekhuis, maar ook onderdeks is er voldoende lichtinval door de grote rompramen. Vanuit uw bed zicht over het water? Of koken met uitzicht vanuit het dekhuis? De Enksail maakt het mogelijk. Er is een complete range in ontwikkeld van 45 tot 80 voet.

De Enksail garandeert uitstekende zeilperformance met een minimum aan werk voor de bemanning. Met de juiste hulpmiddelen kunt u het zeiljacht makkelijk alleen of met zijn tweeën varen. De belangrijkste lijnen worden vanuit de mast naar de kuip geleid om zo comfortabel mogelijk te kunnen zeilen. Bovendien is er vanuit het dekhuis voldoende zicht om tijdens zeereizen van binnenuit wacht te lopen: droog, comfortabel en veilig!

Onze Enksails worden semi-custom gebouwd. Dit houdt in dat u zélf uw stempel kunt drukken op de styling en lay-out. Het interieur kan afgestemd worden op uw wensen, het aantal opvarenden en het vaargebied. Zolang het inpasbaar is in het schip zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u bij ons een Enksail bouwen, dan bent u verzekerd van een schip van zeer goede kwaliteit dat aan uw persoonlijke wensen voldoet.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
 • Afmetingen
  Lengte 15.00 meter
  Breedte 4.55 meter
  Diepgang 1.50 - 3.00 meter
  Waterlijn lengte (Lwl) 14.95 meter
 • Bouw
  Waterverplaatsing 20 ton
  Werf Gebroeders van Enkhuizen Yachtbuilding & Refits BV
  Ontwerper Sealevel
 • Motor
  Boegschroef
  Totale inhoud brandstoftank(s) 800 liter
  Merk Yanmar
  Vermogen 110
Is dit jouw droomboot?

Een nieuwe boot kopen

Droom je al een tijd van een nieuwe boot. Een boot met de nieuwste snufjes, de mooiste designs en eventueel op maat gemaakt. De herinneringen die je maakte op je oude boot neem je mee op je nieuwe reis. Boten zijn er in elk formaat, elk type en in elke prijsklasse. Wat wordt jouw nieuwe boot? Een motorjacht, een zeilboot, een speedboat, een sloep of een rib? Maak jouw droom waar!

Liever toch een gebruikte boot? Bekijk dan hier ons aanbod tweedehands boten!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!